EXCLUSIV | Cristian Popescu Piedone șterge pe jos cu Rareș Bogdan. ”E băiat deștept, dacă își dă cu puțin ruj pe buze a uitat de București”

Cristian Popescu Piedone a intrat, prin apel telefonic, la România TV, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentată de Victor Ciutacu.

25 mart. 2024, 22:58
EXCLUSIV | Cristian Popescu Piedone șterge pe jos cu Rareș Bogdan. ”E băiat deștept, dacă își dă cu puțin ruj pe buze a uitat de București”

Cristian Popescu Piedone a vorbit, în seara aceasta, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentat de Victor Ciutacu.

Citește și Cătălin Cîrstoiu, despre Cristian Popescu Piedone: ”Va fi un bun primar de sector, dar atât”

Cum sondajele cursei pentru candidatura la Primăria Capitalei deja au început să apară, Cristian Popescu Piedone a fost întrebat dacă s-ar retrage, în cazul în care Nicușor Dan ar fi în fruntea listei, cu doar trei săptămâni înainte de aflarea deciziilor bucureștenilor.

Primarul Sectorului 5 a declarat că nu se va retrage sub nicio formă.

”Până la capăt”

Victor Ciutacu i-a amintit acestuia și faptul că Rareș Bogdan consideră că, în momentul de față, Cristian Popescu Piedone ”profită de pe urma suferinței din trecut”.

Citește și EXCLUSIV | Se retrage Piedone de la Primăria Capitalei? Victor Ponta: „Am o simpatie personală pentru el. Dacă nu mai candidează Piedone, sunt convins că o să câștige Cîrstoiu” 

„Deja nu mai știu ce să zic, nu are rost, domnul Rareș Bogdan își asigură locul, e un băiat deștept, dacă își dă puțin ruj pe buze a uitat de București, este o metaforă. Mai am expresii de genul ăsta”, a spus Cristian Popescu Piedone, în direct, la România TV.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei nu are de gând să se retragă, nici măcar atunci când va vedea diferență mare de scor între el și Nicușor Dan.

„Da, voi merge până la capăt, eu nu primesc ordine de la niciun partid!”, a spus acesta, la România TV.