EXCLUSIV Culisele interviului. Roxana Ciucă dezvăluie cum a ajuns să-l intervieveze pe „Monstrul din Caracal”. Gesturile șocante făcute de Gheorghe Dincă

Roxana Ciucă a vorbit despre cum a ajuns să-l intervieveze pe Gheorghe Dincă, aflat după gratii după ce a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.

13 iun. 2023, 21:07
EXCLUSIV Culisele interviului. Roxana Ciucă dezvăluie cum a ajuns să-l intervieveze pe „Monstrul din Caracal”. Gesturile șocante făcute de Gheorghe Dincă
Din culisele interviului cu Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a spus, luni seară, într-un interviu pentru România TV, că nu este vinovat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, fapte pentru care a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare cu executare.

Întrebat unde sunt fetele, „Monstrul din Caracal” a dat vina pe un anume Buță Ștefan, care s-a dovedit a fi un personaj fictiv, după ce a fost căutat în baza de date națională de către anchetatori.

„N-am luat cu japca pe nimeni, n am făcut nimic. Nu am făcut acele impuse crime. M-au bătut 4 ore trupele SAS. În Turcia sunt fetele de acel netrebnic, Buță Ștefan. Eu vreau să fiu condamnat pentru ce am făcut”, a declarat Gheorge Dincă.

Citește și: EXCLUSIV Gheorghe Dincă, primul interviu de după gratii, la aproape patru ani de la tragedia din Caracal: „Sunt nevinovat! Jur cu mâna pe Biblie!”

Roxana Ciucă, cea care l-a intervievat pe Gheorghe Dincă, spune că în timpul interviului, bărbatul a vrut să dețină controlul asupra discuției, enervându-se ușor dacă lucrurile nu sunt așa cum vrea el.

„L-am găsit ca pe un politician care se eschiva, un bărbat care a spus că nu-i plac femeile. Am văzut bipolaritatea lui, un bărbat care în timpul acestui interviu m-a privit fix în ochi, a încercat cumva să mă intimideze. A vrut să fie ca el totul. Foarte multe gesturi de neînțeles, pe care eu nu le pot explica, gesturi care m-au șocat, dar cu siguranță că un psiholog ar putea să le interpreteze. S-a enervat extrem de repede”, a declarat Roxana Ciucă.

„Monstrul din Caracal” a povestit prin ce a trecut după ce a fost acuzat pentru dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, în exclusivitate pentru România TV.

Citește și: Gheorghe Dincă, de nerecunoscut după gratii. Cum arată monstrul din Caracal după 4 ani de pușcărie

„Eu n-am rețineri și știți ce, eu discut cap coadă și n-am nimic de ascuns. Sunt foarte bine și mulțumesc lui Dumnezeu că mă lasă să mă trezesc dimineața și e valabil pentru toată lumea, nu doar pentru mine. N-are importanță că am împlinit 70 de ani. Prin ce am trecut eu, nu vreau să treacă nimeni.

Sunt Dincă Gheorghe, sunt în 27.05.1953 născut, mi se zice ca poreclă, în Caracal, a lu’ Popicu, am patru copii, am cinci nepoți. Nu știu decât patru nepoți, băieții îi știu, fata nu am apucat să o văd, o nepoată. Și datorită situației create, nu mi-au mai răspuns la telefon, pentru că au vrut să-i introducă în dosar nevinovați, cum și eu sunt nevinovat. Să dea Dumnezeu să nu apuc să mă mișc de aici dacă eu am săvârșit aceste impuse acuzații.

Prin ce am trecut eu nu vreau să treacă nimeni nici 1o minute. Eu nu am luat un deget, o palmă, un pumn, un baston de la nimeni. De la trupele SAS Slatina, numai bocanci și bombeuri, două ore și 45 de minute nu m-am sculat de jos, să prezinte filmarea. Mă filmau trei încontinuu, eram ca melcul așa făcut și îmi apăram decât fața. 

Criminaliștii au fost în curte și au cercetat două luni, nu s-a găsit nimic, ce am făcut eu să dispară? Nu se poate ca într-un butoi să ardă și să nu fie afectat, să scoată între 1.500 și 1.800 de grade, oasele să se calcineze și să se distrugă  ADN-ul. Eu nu am fost nici specialist, vă spun așa în mare. Am dat de niște nebuni, de nenorociți, îmi asum ce spun, au aruncat în fiecare zi câte o petardă. Într-o zi că le-am mâncat, într-o zi le-am dat la câini, într-o zi le-am traficat pentru organe, într-o zi le-am dus la baza NATO. Ascultați-mă, sunt nevinovat”, a mărturisit Gheorghe Dincă.

Curtea de Apel Craiova a decis, la sfârșitul lunii mai, în cazul Caracal, condamnarea definitivă a inculpatului Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare, pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, iar a inculpatului Ştefan Risipiţeanu la 12 ani de închisoare, pentru viol.