EXCLUSIV Dan Puric: În fiecare zi ni se relatează cifre de morti infectaţi, teribilă remarca unui pneumolog care spunea ca statistica e ca fusta scurtă la femei

România Tv a difuzat, joi seară, o emisiune de suflet în care Dan Puric a vorbit despre iubire, dar şi despre puterea de a trece peste pandemie.

24 mart. 2021, 23:34
EXCLUSIV Dan Puric: În fiecare zi ni se relatează cifre de morti infectaţi, teribilă remarca unui pneumolog care spunea ca statistica e ca fusta scurtă la femei

Dan Puric a vorbit în cadrul unei emisiuni de suflet la România Tv despre iubire, dar şi despre pandemia care ne-a afectat pe toţi.

Dan Puric: „Poporul roman s-a nascut ca sa iubeasca”

Citeşte şi EXCLUSIV. Dan Puric: „Omul nu mai trebuie să ştie identitatea lui sexuală. Ceea ce trăim noi este o civilizaţie barbară”

„Se spune ca o babuta care venea de la munca campului s-a urcat cu sapaliga ei intr-o rata din aia nenorocita legata cu basmaluta. Langa ea statea un militian burtos. Babuta a cascat si militianul a zis ‘ho mamaie ca ne inghiti pe toti’ la care babuta a spus ‘pe voi nu va inghite nimeni’.

Asa si noi cu militienii globalisti care vor sa ne terozize. Umorul este o forma de iubire ca si eroismul si de aceea mi-am propus azi sa facem incursiune in povestea despre iubire. O sa intrebati la ce e buna acum? Ei bine tocmai acum trebuie să te intorci la lucrurile esentiale, daca dragoste nu e nimic nu e.

Prea repede se cade in viata, am inceput sa ne digitalizam. În fiecare zi ni se relateaza cifre de morti infectati, teribila remarca a unui pneumolog care spunea ca statistica e ca fusta scurta la femei, nu iti arata dar iti da idei.

Cel mai frumos dintre romani s-a nascut ca sa iubeasca, poporul roman s-a nascut ca sa iubeasca”, a povestit Puric într-o emisiune de colecţie la România Tv.

Citeşte şi Dan Puric, atac dur la CTP: „Psihopatul m-a trimis înapoi în iesle! Poporul a fost batjocorit”