EXCLUSIV Dana Budeanu: ”Părinții lui Vlad Pascu și ai tuturor drogaților care comit crime sunt cel puțin la fel de responsabili”

Dana Budeanu a fost joi invitata lui Victor Ciutacu în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV, unde a comentat cele mai fierbinți subiecte din actualitate, cum ar fi starea de sănătate a lui Florin Piersic, dar și vizita lui George Simion la palatul lui Gigi Becali, pentru a-i cere bani de campanie.
Mircea Filipescu
09 mai 2024, 23:00
EXCLUSIV Dana Budeanu: ”Părinții lui Vlad Pascu și ai tuturor drogaților care comit crime sunt cel puțin la fel de responsabili”

Principalul subiect abordat în discuția dintre Dana Budeanu și Victor Ciutacu a fost starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic și felul în care acesta a fost abordat de o parte a presei, numită ”de scandal”. Dana Budeanu a făcut o comparație cu alt caz foarte comentat, cel al anunțului prințesei Kate Middleton a Marii Britanii, care ar suferi de o boală gravă.

”Si acolo  exista o presa de scandal groaznica, ca peste tot. Eu am spus ca una e sa vorbeasca Victor Ciutacu de Florin Piersic si alta e sa vorbeasca toti neterminatii. Nu poti sa te duci la spital, nu vreau sa-l vad asa. Pentru ce ai facut poza aia, esti scelerat? Ca sa il vezi pe Florin Piersic pe targa? Ce e, ma, cu voi?

Efectiv toti s-au exprimat pe teme medicale, cica din surse. Stiti ce inseamna asta? De nicaieri. Si cel putin 50% din informatii sunt minciuni.

Eu pot sa inteleg informatiile date verificat. Oricum azi, presa o reprezinta si orice postac de pe Facebook. Populaia este manipulata in ultimul hal. Pe nimeni nu mai intereseaza adevarul. Doar senzationalul despre viata altuia, pentru ca ei nu au viata. Nu ma intereseaza daca are Caatherine nu stiu ce boala. Tu nu ai dus gunoiul si te intereseaza de printesa daca are sau nu o boala.”, a declarat Dana Budeanu.

În ce privește alegerile pentru primăria Capitalei, Dana Budeanu a făcut o dezvăluire spectaculoasă legată de candidatul pe care îl susține, în condițiile în care în cursa se află și prietena sa, Gabriela Firea.

Citește și: Cristian Popescu Piedone și Dana Budeanu, spectacol în direct: „Și eu susțin ca viitorul Bucureștiului să fie al lui Nicușor Dan”

”Eu m-am gandit bine si vreau sa ramana Nicusor Dan si Clotilde primari. O sa sun la astia care sunt in spatele lui Nicusor Dan, aia care v-au tinut in casa, Orban si altii.

Eu vreau sa fiu alaturi de el, sa puna planul ala ca lumea in aplicare, ca pe vremea lui Ceausescu. Ba, sa va scoata pe voi sa faceti curat in parc. Sa se faca festivaluri pe toate strazile de bogati, cum a facut Clotilde pe Kisseleff, de a umput de miros de mici.

Noi suntem bogati, nu ne afecteaza viata, dar vreau ca astia doi sa ma razbune pe hashtagii astia. Singurul care ma ingrijoreaza e ala mic al lui Caramitru, nu stiu ce se intampla cu el.

Eu vreau ca astia sa continue inca cel putin 8 ani, iar eu sa stau la Monaco si sa ma distrez cum ii distruge pe astia. Pai ce e asta, cu leagane, cu astea. Nu nene, ca pe vremea lui Ceausescu, pe rugina. Asta vreau, sa-i ingroape.

Eu vreau sa fie ca in China, sa se dea teroare, sa stau cu sobolanii la masa, sa-mi gateasca Ratatatouille. Ba, patru ani sa nu faci nimic? Ba, cat respect are Nicusor pentru Firea, un pai n-a miscat de cand a plecat ea.

Sa nu aiba voie sa ia nici boiler. Ca nu ma intereseaza, am 16 bai, curge apa calda, totul e cald, exact ca la Cloti acasa. Paiacum, daca arunci ceva la gunoi, poti sa gasesti pentru o luna, ca nu le deranjeaza nimeni.

Cand vine virusul doi, vreau sa fie tot astia, ca eu oricum nu respect nicio regula. Sa le dea teroare, sa-si bata joc de ei, ca numai astia pot, sa ajungeti sa va dati cu otet pe la usa! Ca asta meritati toti, in afara de batranii nostri”, a mai adăugat designerul vestimentar.

Citește și: Andrei Caramitru, analiză tăioasă la situația actuală a Capitalei în mandatul lui Nicușor Dan: Așa dezastru colosal eu nu am mă văzut în viața mea

Dana Budeanu a avut parte și de o surpriză de proporții, în direct prin telefon intervenind chiar principalulcontracandidat al lui Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone.

”N-o cunosc, nu am vazut-o in viata mea pe doamna Budeanu, doar i-am urmarit postarile. Vreau sa-i spun ca o iubesc, pentru ca are verticalitate si are miez. Eu am trait perioada cu leaganele la care face ea referire. Vreau sa spun ca si eu sustin ca viitorul Bucurestiului sa fie al luiNicusor Dan, celor care nu doresc evolutia catre normalitate.

Dana, as vrea sa iti multumesc pentru sinceritate si verticalitate. Probabil multe postari ale tale m-au inspirat. Ai un verb mai bun decat mine, se vede ca unde da Budeanca creste.

Inteligentii secolului XXI, cei care traiesc in relitatea virtuala, unde ati fost ma 4 ani, 8 ani, de ati aparut doar in campanie, sa nu va tociti pantofii aia pe care nu i-ati trecut in declaratia de avere. Astia ies si zic sa votam Nicusor Dan, sa mergem spre rugina.

Poate sa ma tavaleasca Dana Budeanu dimineata, la pranz si seara, ca are simtul realitatii si stie sa puna problema cu subiect si predicat.”, a spus edilul sectorului 5.

În replică, Dana Budeanu a comparat campania lui Piedone cu cea a lui Nicușor Dan, care susține că este candidat independent.

Citește și: Un nou termen în dosarul accidentului provocat de Vlad Pascu la 2 Mai. O nouă gafă a judecătoarei. A întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

”Piedone este candidat independent. Nicusor zice ca e independent, nu al lui Drula si Orban. Pai atunci ce cauta astia in spatele tau? Asta e o vrajeala hashtagista. Pai Sorin Oprescu a fost independent, e treaba unui partid ca vrea sa il sustina. Pai astia pe Nicusor l-au prezentat ca pe candidatul lor.

Candidat independent este Piedone, care a luat sectorul la pas. Eu plec de la studio de aici si iau sectorul la picior si mai si castig.

Iesi tu, Nicusor Dan, si fa-ti campanie cu voluntari. Nu esti independent, esti candidatul acestor trei sageti. Dati-va puritatea de pe voi cu apa rece, ca nu aveti calda, astia care votati hashtag, si admiteti ca asta votati, sageata acestor trei garnizoane, USR, Orban si aia ramasi pe strada din partidul lui Basescu.”, a explicat creatoarea.

Citește și: Victor Ciutacu, despre cazul Crevedia: „Pompierii obișnuiți continuă să-l înjure cu obidă pe Raed Arafat pentru toate mizeriile în care-i bagă!”

După ce a văzut imaginile de la ultima înfățișare în cazul Pascu, în timpul căreia judecătoarea Ancuța Popoviciu i-a umilit din nou pe părinții lui Sebastian și ai Robertei, Dana Budeanu arăbufnit.

”El a facut deja AVC dar nu stie, pentru ca organismul inca il tine.  Vietile lor, ale parintilor, nu mai exista, ei sunt niste morti vii. Acesta e un proces intre parintii acestor copii. Faptasul este un produs exclusiv alparintilor lui.

Inteleg ca a fost incadrat la omor din culpa pentru ca acei tineri nu mergea pe trotuarul care nu exista. Nu stiu daca doamna judecator stie, dar intre majoritatea localitatilor din Romania nu exista trotuare. Si nu ai cum sa nu ai voie sa mergi, ca asa merg taranii la camp. Trotuare intr mici localitati nu exista nici in sudul Frantei, nu stiu daca stie doamna judecator. Nu stiu daca stie ca in Romania sunt sute de mii de copii care merg asa la scoala.

Acesta este un proces national. Asta e un copil. E responsabil, pentru ca are peste 18 ani, dar este un copil de parinti. De aceea am spus mereu ca pentru toti acesti copii drogati trebuie incriminati si parintii sau decazuti definitiv din drepturi. Toti criminalii vin din medii instabile, deci parintii sunt responsabili penal. Sunt responsabili in egala masura de moartea acestor copii.

Hashtagii sa fie atenti. In toate scolile consumul de droguri de mare risc a crescut cu poate 80% de cand au venit ei la putere.”, a încheiat aceasta.

Citește și: George Simion, cu „milogeala” la palatul lui Gigi Becali. Ce sumă i-a cerut milionarului pentru campania electorală AUR

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
La ce program să nu speli niciodată prosoapele. Greșeala care îți poate distruge mașina de spălat
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Putin a dat ordin de la Kremlin. Armata rusă e pregătită
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'