EXCLUSIV | Dana Budeanu, despre Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: ”Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public?”

Dana Budeanu a fost invitată în platoul de la România TV, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, acolo unde a dezbătut cele mai importante subiecte ale momentului. Pe lângă comasarea alegerilor și partidele politice care amețesc românii cu promisiuni deșarte, creatoarea de modă a atins și un alt punct sensibil, mai ales pentru vedele din România! Vezi mai jos toate detaliile.

13 feb. 2024, 23:18
EXCLUSIV | Dana Budeanu, despre Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: ”Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public?”

Dana Budeanu a fost invitată în platoul de la România TV, alături de Victor Ciutacu, acolo unde a dezbătut, alături de prezentatorul emisiunii ”Punctul culminant”, cele mai importante subiecte ale momentului.

Citește și EXCLUSIV | Dana Budeanu șterge pe jos cu Vladimir Putin. ”Sunt speriată. Nu există așa ceva”

Pe lângă imaginea scenariului sumbru în care armată rusă ar ataca România și subiectele legate de alegerile din România, Dana Budeanu a atins un alt punct sensibil.

„Știi, noi bărbații, animale de pradă, porci, de mici copii am visat la femei cu sânii mari, o mulțime de femei s-au pătimit. De exemplu sunt acum femei care și-au pus silicoane apoi și le scot. Adică, bagi silicoane și apoi ai o revelație. Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu au anunțat că mai taie din ele, că le micșorează, Adelina le scoate și Bianca a zis că a regretat, iar acum le micșorează și te întreb de ce au luat această decizie”, a întrebat-o Victor Ciutacu pe Dana Budeanu.

„Se întâmplă la același doctor? Dacă pornesc 10 deodată și se duc la același doctor înseamnă ceva. E bine pentru sănătate să le schimbi la 10 ani, nu e bine să stai 20 de ani cu ele.

E plastic, nu? Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri. E o știre, să vedem cum și le-a pus, cât de mici sunt, o să povestească, cum s-a recuperat, ce exerciții trebuie să facă, cum îți revii, etc, 60.000 de euro. Simplu”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate pentru România TV.

”Toate aceste vedete trăiesc în ochii publicului”

Printre altele, Dănuța a precizat și faptul că fenomenul acesta nu se poate compara cu cel din SUA, acolo unde vedetele adevărate își vând imaginea constant.

„Toate aceste vedete trăiesc tot în ochii publicului, dacă nu mai ai ce face, scoți sânii și pun alții. Mă rad în cap, mă fac blondă, ele trebuie să inventeze tot timpul ceva.

Eu asta cred, eu nu am auzit că e o modă. Este un subiect care ține aceste vedete în prim plan. Fanele se duc și fac și ele același lucru, există multe vedete în străinătate.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu, despre comasarea alegerilor: ”Toată mascarada se face ca să se salveze PNL. Fără PSD nu existați”

Se mărită și divorțează pe bandă rulantă ca să facă bani, vorbim de Kardashian. Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public? Pentru că noi nu suntem în America. Și pentru că industria nu este dezvoltată într-o astfel de manieră.