EXCLUSIV | Dana Budeanu: „În România, doar 20% și-au făcut vaccinul COVID / Nu există niciun șmecher înțepat! Ne învârtim în niște cercuri și știm”

Dana Budeanu se numără printre românii care au refuzat vaccinul anti-COVID-19. Din informațiile „pe surse", din cercuri restrânse, designerul a aflat că în România s-au vaccinat maximum 20%. Restul, de până la 40%, „la chiuvetă". 

06 iul. 2022, 22:32
EXCLUSIV | Dana Budeanu: „În România, doar 20% și-au făcut vaccinul COVID / Nu există niciun șmecher înțepat! Ne învârtim în niște cercuri și știm”

Persoanele publice cu mare notorietate și cei mai bogați dintre români fie nu s-au vaccinat, fie au făcut rost de certificat verde în baza unei vaccinări fictive, a dezvăluit Dana Budeanu.

„În România s-au vaccinat 8%… Singura statistică (n.r. – valabilă) ce poate exista matematic despre România e un maxim de 20% (n.r. – persoane vaccinate), populația care se foloseste de acel certificat (n.r. – verde), cea care pleacă în străinătate (n.r. – în scop turistic sau la muncă). Este singurul procent real de înțepați care se poate verifica. În rest, 80% nu contează dacă se înțeapă sau nu. Au existat două-trei luni în care se verificau certificatele la mall, dar intrau 100 cu același certificat. 

În Franța am putut să mă înțep cu (n.r. – în schimbul sumei de…) 800 de euro. Nu există niciun șmecher din România înțepat. Nicăieri în lume! Domnule Piperea, ne învârtim în niște cercuri și știm. Cei care sunt înțepați sunt la mișto sau deloc”, a declarat Dana Budeanu, pentru România TV.

România este țara din Europa cu cei mai puțini cetățeni vaccinați anti-COVID-19, alături de Bulgaria. Acum, aproape nimeni nu mai acceptă administrarea serului. Cu toate acestea, până anul viitor, țara noastră va mai primi zeci de milioane de doze, în baza unui contract suspect încheiat de Comisia Europeană cu premierul demis Florin Cîțu, care a impus anul trecut o serie de restricții, demontate ulterior de Justiție.

Dana Budeanu denunță planurile de la Davos: „Nu trebuie să mai ai familie, pentru că puterea oamenilor vine din comunități”

 

Restricțiile impuse în contextul COVID-19 reprezintă un plan diabolic pus la cale de anumiți indivizi ce-și doresc restabilirea Ordinii Mondiale, prin dezbinare, susține dsignerul.

„Nu trebuie să mai ai familie, pentru că puterea oamenilor vine din comunități, familii adunate demult în jurul unei biserici. Școala nu mai există. Nu a fost vorba despre boală (n.r. – în această perioadă). S-a anulat educația, Biserica – cu acordul BOR – care trebuia să lupte pe viață și pe moarte”, a mai declarat Dana Budeanu.