EXCLUSIV Dana Budeanu: „Nici nu mă mărit şi nici nu candidez, astea sunt aberaţii”

Creatoarea de modă Dana Budeanu, pe lângă activitatea de influencer pe teme politice şi sociale, a ocupat în ultimele luni paginile tabloidelor şi prin prisma zvonurilor, lansate încă din timpul verii, că ar fi în prag de nuntă.

11 nov. 2022, 09:09
EXCLUSIV Dana Budeanu: „Nici nu mă mărit şi nici nu candidez, astea sunt aberaţii”

O altă speculaţie legată de Dana Budeanu, care a circulat în presă a fost aceea că designerul s-ar pregăti pentru o candidatură la alegerile din 2024, zvon apărut şi prin prisma relaţiei apropiate pe care aceasta o are cu ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Dana Budeanu a participat, prin Skype, la emisiunea Punctul Culminant, de joi seara, moderată de Victor Ciutacu la România TV, prilej cu care a lămurit ambele aspecte, în stilu-i caracteristic, fără ocolişuri.

„Nu candidez, eu am de citit. Nici nu candidez, nici nu mă mărit, astea-s doar aberaţii.”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Speculaţiile apărute în presă susţineau că Dana Budeanu (43 ani) și Andrei Hrebenciuc (37 ani) își vor reuni destinele pe Coasta de Azur, iar ceremonia ar fi fost una restrânsă, cu doar 40 de perechi.

Dana Budeanu: „Nu vă faceţi iluzii, nu candidează nicio Firea la prezidenţiale”

Într-un dialog cu Marius Pieleanu, Silviu Mănăstire şi moderatorul Victor Ciutacu, Dana Budeanu a mai făcut o afirmaţie categorică legată de alegerile prezidenţiale, unde niciun partid nu şi-a anunţat până acum candidatul, iar mai multe voci din politică, dar şi analişti, consideră că pentru PSD una dintre soluţii ar putea fi fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.

„Nu candidează nicio Gabriela Firea la prezidenţiale, nu mai induceţi lumea în eroare”, a spus Dana Budeanu, care a încheiat cu o ironie: „doar Rafila ne mai salvează”.

Citeşte şi: Anunț de ultimă oră de la Guvern! Categoria de bugetari pentru care se mărește salariul cu 50%