EXCLUSIV| Dana Budeanu șterge pe jos cu liderii sindicatelor din învățământ: ”Acești lideri de sindicat nu reprezintă pe nimeni. Sunt întorși cu cheia ”

Dana Budeanu a vorbit marți seară, în exclusivitate la România TV, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, moderată de jurnalistul Victor Ciutacu, despre haosul din educație. Creatoarea de modă a șters pe jos cu liderii sindicatelor din învățământ, despre care a spus că nu reprezintă pe nimeni.

23 mai 2023, 22:46
EXCLUSIV| Dana Budeanu șterge pe jos cu liderii sindicatelor din învățământ: ”Acești lideri de sindicat nu reprezintă pe nimeni. Sunt întorși cu cheia ”
EXCLUSIV| Dana Budeanu șterge pe jos cu liderii sindicatelor din învățământ

Dana Budeanu șterge pe jos cu liderii sindicatelor din învățământ. Dana Budeanu a subliniat faptul că România are profesori extraordinari care de mai bine de 15 ani se chinuie să supraviețuiască din cauză că salariile pe care le primesc lunar sunt extrem de mici.

Citește și Haos în educaţie, Dana Budeanu a luat foc: „Greva e exclusiv împotriva copiilor defavorizați! Marș!”

Dana Budeanu șterge pe jos cu liderii sindicatelor din învățământ

Creatoarea de modă a spus că de vină pentru haosul din educație, dar și pentru situația în care se află profesorii din România este sistemul educațional.

”Avem foarte mulți profesori extraordinari, avem foarte mulți oameni care lucrează în sistem extraordinar, dar care de aproximativ 15 ani nu mai pot supraviețui. De ce? Pentru că sistemul are această misiune de a distruge tot ceea ce înseamnă educație în România. Este un proiect de anvergură, mondial care asta urmărește: introducerea a tot ce înseamnă progresism și în învățământul din România. Înseamnă tot ceea ce se întâmplă în cel puțin ultimii 15 ani”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Dana Budeanu a sărit la gâtul liderilor sindicatelor din Educație, despre care a spus că nu reprezintă pe nimeni și că sunt manipulați. Mai mult, creatoarea de modă i-a acuzat pe liderii sindicali că la negocierile de marți cu reprezentanții Guvernului aceștia nu s-au luptat să apere drepturile profesorilor.

”Acești lideri de sindicat care nu reprezintă pe nimeni, asta este părerea mea de om care îi plătește, de cetățean, dragi români, noi cetățenii plătim aceste hoarde, noi! Acești lideri sindicali, care nu reprezintă pe nimeni, (…) sunt întorși cu cheia. Astăzi la ședință, liderii sindicali care vă reprezintă pe voi hoardele, nu pe profesorii adevărați, pentru că provesorii adevărați vor auzi acum ce s-a întâmplat la ședință, unde s-au aliniat acești lideri sindicali, ca să vă ceară și să vă apere drepturile, exclusiv salariale. Atenție, nimeni nu semnalează că ăștia nu se luptă decât pentru cașcaval. Păi profesorii din România, sistemul educațional din România are nevoie doar de cașcaval? Unde sunt cerințele cadrelor didactice pe care eu le am de ani nerezolvate, examenele, titularizările, rețelele prin care introduceți în sistem persoanele care iau 3 și stau la catedră? Unde sunt aceste probleme rezolvate de liderii sindicali? Sau măcar ridicate?”, a mai spus Dana Budeanu.

 

Citește și EXCLUSIV Dana Budeanu nu este de acord cu greva profesorilor: „Asta cu sindicatele şi cai verzi pe pereţi e ordin de la Cotroceni, pentru că se face rotativa”