EXCLUSIV! Dezvăluiri în premieră despre averea celebrei avocate Paula Iacob. Concubinul fiicei rupe tăcerea: „Nu se știe dacă voi obține sau nu ceva”

Dezvăluiri în premieră despre averea celebrei avocate Paula Iacob, după ce fiica ei a decedat în urmă cu câteva zile. Iubitul fiicei vedetei stă de 20 de ani în casa ei și spune cum a fost ultima perioadă pentru partenera lui.

02 dec. 2022, 16:55
EXCLUSIV! Dezvăluiri în premieră despre averea celebrei avocate Paula Iacob. Concubinul fiicei rupe tăcerea: „Nu se știe dacă voi obține sau nu ceva”
Iubitul fiicei vedetei face dezvăluiri în premieră

Dezvăluiri despre averea celebrei avocate Paula Iacob. Iubitul fiicei vedetei spune că nu știe să existe vreun testament, astfel, dacă nu există un moștenitor legal, se va ajunge la masa succesorală. Bărbatul s-a ocupat de toate plățile către stat, dar și de înmormântarea iubitei sale.

Dezvăluiri despre averea celebrei avocate Paula Iacob

Dacă nu există un mostenitor legal, probabil se va ajunge la masa succesorala. Am fost partenerul fiicei sale, concubini. Nu se stie daca voi obtine sau nu ceva, vedem. Nu știu să existe vreun inscris, testament. Poate că da. Dacă era, ar fi trebuit sa existe la un notar. Momentan nu m-am interesat.

Am platit toate darile catre stat de cand s-a intamplat accidentul cerebral. Știti cât a fost în comă? Doua luni si jumatate. Stiti cine a fost acolo? DECAT EU! Am dus toate cele necesare, a avut o perioada in care si-a revenit, apoi nu si-a revenit. Eram patru oameni acolo. Cineva a intrebat-o: va simtiti bine:? Da! Si apoi a intrat in coma.

În casa asta, ne-am mutat de 20 de ani si am fost si inainte, la alta adresa. Cand s-a terminat casa, ne-am mutat impreuna. Cu parintii. I-am ingropat pe amandoi, plus șapte caini. I-am facut cele lumesti Paulei Iacob, cu care am lucrat o perioada, destul de mult. Pe 1 octombrie, doi ani de cand s-a prapadit seniorul. Si acum, ea. Suntem impreuna de atatia ani, cum sa nu am grija?!„, a declarat iubitul fiicei Paulei Iacob, în exclusivitate, pentru România TV.

Citește și: Ce se va întâmpla cu averea celebrei avocate Paula Iacob după ce fiica ei a murit subit

Paula Iacob a murit în 2015 la vârsta de 83 de ani în urma unui stop cardio-respirator. Avocata a devenit cunoscută în România după Revoluţia din 1989, când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu. De asemenea, ea a fost şi avocata lui Gigi Becali, dar s-a implicat şi în acţiunile unor ONG-uri care luptau pentru drepturile animalelor.

Averea avocatei Paula Iacob a fost estimată la 10 milioane de euro. Vorbim despre terenuri în Sinaia şi Snagov, trei apartamente în Bucureşti – în zona Lizeanu, pe Calea Victoriei și pe bulevardul Titulescu, o vilă în Bucureşti în zona Băneasa, tablouri, bijuterii și obiecte de artă de o valoare considerabilă, dar și mai multe conturi în valută.