EXCLUSIV Dumitru Dragomir, scenariu exploziv pentru alegerile prezidențiale: ”Vine unu fixat de afară și ăla câștigă. Regele Charles, când a venit în România, s-a întâlnit cu un singur om”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost vineri seară invitatul lui Victor Ciutacu, cu care a discutat, în exclusivitate la România TV, cele mai importante subiecte sociale și politice ale momentului.

29 dec. 2023, 23:10
EXCLUSIV Dumitru Dragomir, scenariu exploziv pentru alegerile prezidențiale: ”Vine unu fixat de afară și ăla câștigă. Regele Charles, când a venit în România, s-a întâlnit cu un singur om”

Dumitru Dragomir, fost șef al LPF și fost parlamentar, a dezvăluit care va fi câștigătorul alegerilor prezidențiale din 2024.

Cele mai mari sanse le are Ciolacu. A gresit mult in ultimele trei luni, dar are partidul. Dar ar putea veni unu fixat de Uniunea Europeana si ala e. Eu imi pun intrebarea: Regele Charles a venit in Romania si a vrut sa vorbeasca cu un singur om, Helvig.”, a încheiat ”Corleone”.

Citește și: Interviul cu premierul Marcel Ciolacu la România TV a rupt AUDIENȚELE. Televiziunile concurente, învinse fără drept de apel

Fostul șef al LPF a vorbit și despre piedicile pe care i le ridică primarul sectorului 1, Clotilde Armand, care a dispus demolarea gardului unuia dintre hotelurile sale.

Domne, astia de vreo 25 de ani au vrut sa ma curete, dar nu au putut, ca eu nu gresesc. Acum, doamna Clotilda, eu am parcarea inchiriata, nu era gardul meu, asa am cumparat. Peste 23 de ani, a venit doamna Clotilda si a zis ca am depasit cu 18 cm, ca am intrat in nu stiu unde, din trotuar. Ei au nevoie ca sa ii propulseze, ca numai scandalul ii propulseaza pe ei in politica. Dar nu i-am dat satisfactie.

Pai ce taxe si ce chirie platesc eu primariei sectorului 1 si primariei Capitalei.

Dar si-au si batut joc, demolau cate un metru pe zi si plecau, doar ca sa imi deranjeze clientii din hotel. Eu nu am gard acum, dar platesc la Primaria Capitalei chirie. Am chemat avocatul, dar nu as vrea sa cer la Primaria Capitalei, ca Nicusor a fost domn, chiar daca eu sunt prieten cu Firea.

Eu nu mai construiesc deloc in Bucuresti, toate PUZ-urile sunt oprite. Nici nu vreau sa intreb la domnul primar de ce a facut asa ceva. Are si el nevoie de scandal, acum vad ca are cu ONE scandal. Eu le doresc sa fie sanatosi si sa auzim numai de bine.”, a mai declarat Mitică.

Citește și: Rareș Bogdan, dezvăluiri din culisele negocierilor pentru aderarea României la Schengen: ”OMV nu a mișcat un deget pentru România. OMV doar ia, nu dă”

Dragomir a comentat și declarațiile recente ale lui Cristian Tudor Popescu, atât cele care îl vizau direct, cât și cele referitoare la Fecioara Maria.

N-as vrea sa-l laud, dar nu e nimic de capul lui. Asa s-a certat si cu Vadim, si cu Boanchis. I-a facut bine Gigi Becali ca i-a dat o scatoalca.

Cum sa crezi ca un om care are putina carte, ca CTP, vorbeste de Fecioara Maria si spune ca a dezvirginat-o Iisus din interior? Pai asta poti sa imi spui ca e intreg la mansarda? Avem dreptul sa spunem prostii, cum spunem si noi, dar asta e blasfemie. El a trait toata viata din santaj si din scandal.

Si daca nu era Sfanta, dar de o femeie poti sa spui ca a dezvirginat-o copilul? Este etalonul sfinteniei feminine. Chiar daca nu crede in Dumnezeu, nu poti vorbi asa de o femeie. Pai pentru asa ceva, ii trageam una, e atat de grav. Fara bataie, cum sa-l opresti pe asta? Eu nu-l citesc.

I-am spus ca e un tip grosier, care mie nu imi place.”, a adăugat fostul parlamentar.

Mitică Dragomir dezvăluie unde va petrece de Revelion

Nu organizez Revelion. Eu cu nevasta-mea facem acasa, dar poate ma duc la Pescobar. A facut cel mai frumos restaurant din tara asta. De cateva zile are peste 100 de muncitori acolo, face ceva extraordinar. Eu sunt etalon de familist. Anul trecut am facut la Poiana Brasov si a fost esec total.

Am stat in cel mai luxos hotel si a fost de ras. Cu un an inainte am facut la Dubai si a plouat, era apa de juma de metru pe strada.

Daca da drumul Pescobar, la el merg. E una din minunile lumii. Vezi tot ce face, face carnea in fata ta, sushi si pestele la fel. A bagat la bani acolo, dar e cel mai spectaculos restaurant din aceasta tara.

Primaria Capitalei si cu mine suntem beneficiarii chiriei. Pai eu din ce iau chirie de la Pescobar, dau 40% la primarie.”, a mai spus Dragomir.

Citește și: SURSE: PSD ia în calcul comasarea alegerilor locale cu primul tur al alegerilor prezidenţiale