EXCLUSIV Emanuel Ungureanu îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu în scandalul de la Spitalul Foişor. Cine sunt adevăraţii vinovaţi

Emanuel Ungureanu a dezvăluit la România Tv cine sunt adevăraţii vinovaţi pentru situaţia de la Spitalul Foişor. Deputatul USR-PLUS îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu.

12 apr. 2021, 10:24
EXCLUSIV Emanuel Ungureanu îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu în scandalul de la Spitalul Foişor. Cine sunt adevăraţii vinovaţi
EXCLUSIV Emanuel Ungureanu îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu în scandalul de la Spitalul Foişor. Cine sunt adevăraţii vinovaţi

Emanuel Ungureanu sare în apărarea ministrului Sănătăţii în scandalul de la Spitalul Foişor din Capitală. Deputatul USR-PLUS spune că responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat vineri seară aparţine Ministerului Afacerilor Interne şi Primăriei generale.

Emanuel Ungureanu: Lumea îl poate considera vinvovat pe Vlad Voiculescu si de moartea lui Iisus pe cruce

Citeşte şi Lucian Bode intervine în scandalul de la Spitalul Foişor: „Aşa ceva este inadmisibil. Nimeni nu este de neînlocuit, inclusiv Raed Arafat”

„Am spus cat se poate de clar de la inceputul pandemiei că este o greseala uriasa sa avem 2 categorii de pacienti, 2 categorii de spitale: covid şi non covid. Aproape toate spitalele din România au capacitatea sa creeze circuite, să ingrijească pacienti cu toate afectiunile.

Ministrul Sănătăţii a impus tuturor spitalelor sa primească pacienti covid, astfel incat sa nu fie presiune asupra unor spitale. Responsabilitatea pentru ceea ce s-a intamplat la Foisor apartine Ministerului Afacerilor Interne,  condus de domnul Bode prin domnul Arafat, şi Primăriei generale, condusă de Nicuşor Dan. Nu l-am vazut pe managerul spitalului Foişor să spună ceva.

Lumea îl poate considera vinvovat pe vlad voiculescu si de moartea lui Iisus pe cruce. Managerul spitalului ar fi trebuit sa iasa in fata si sa spună de ce se opune ordinului lui Arafat.

Domnul premier trebuie sa indice pe baza unor fapte cine sunt responsabilii”, a declarat deputatul USR-PLUS la România Tv.

Citeşte şi Florin Roman: PNL se desparte total de ce face Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății. Nu poți să faci evacuarea unor bolnavi noaptea ca hoții

Reamintim că Spitalul Foişor din Capitală a devenit suport COVID, iar zeci de pacienţi, unii operaţi, au fost evacuaţi de urgenţă vineri seară. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a declarat, vineri seară, că recunoaşte că le-a fost creat un disconfort pacienţilor transferaţi sau externaţi de la Spitalul de Ortopedie ‘Foişor’ pentru ca unitatea să devină spital COVID, însă această decizie a fost necesară pentru a salva vieţile unor bolnavi cu noul coronavirus, pentru care nu mai există locuri la ATI şi în unităţile de primiri urgenţe.

„Azi dimineaţă era clar că unităţile de primiri urgenţe sunt suprasolicitate şi au ajuns la un număr foarte mare de pacienţi ventilaţi, intubaţi, ventilaţi pe ventilaţie noninvazivă sau care au nevoie de oxigen şi internare în spital (…) Nu erau locuri în Bucureşti, oriunde a sunat Centrul de Comandă, răspunsul a fost clar, că nu sunt locuri nici la ATI, nici în alte secţii, nici în zonele limitrofe Bucureştiului”, a subliniat Arafat, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.


loading...
Partenerii noștri