EXCLUSIV Familia lui Bogdan Drăghici nu a ridicat trupul neînsufleţit al bărbatului. Ce susţine avocata

Familia lui Bogdan Drăghici nu a ridicat trupul neînsufleţit al bărbatului de la Institutul de Medicină Legală. Totul în contextul în care medicii legiști au efectuat acum patru zile necropsia și au stabilit cauza producerii decesului.

11 apr. 2022, 11:54
EXCLUSIV Familia lui Bogdan Drăghici nu a ridicat trupul neînsufleţit al bărbatului. Ce susţine avocata

Familia lui Bogdan Drăghici nu a ridicat trupul neînsufleţit al bărbatului. Între timp, continuă ancheta procurorilor, care încearcă să refacă traseul urmat de Drăghici în ultimele ore de viață. Au fost trimise la laborator şi efectuarea testelor ADN, însă rezultatele pot veni şi după o lună de zile.

Citeşte şi: Trei mesaje a lăsat Bogdan Drăghici înainte de a îşi da foc în faţa ambasadei Rusiei la Bucureşti

Familia lui Bogdan Drăghici nu a ridicat trupul neînsufleţit al bărbatului

Avocata familiei lui Bogdan Drăghici a declarat pentru România TV că nu se poate confirma sau infirma decesul, din moment ce nu există un certificat de deces. Cert este că apropiaţii lui Bogdan Drăghici nu au venit la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica cadavrul, deşi necropsia a fost efectuată în urmă cu patru zile, iar medicii legişti au stabilit cauza.

Dacă în termen de 15 zile, familia lui Bogdan Drăghici nu vor veni să ridice trupul neînsufleţit, acesta va fi predat primăriei.

Irinel Columbeanu se simte vinovat pentru moartea lui Bogdan Drăghici

Irinel Columbeanu se simte vinovat pentru moartea lui Bogdan Drăghici. Fostul avocat obișnuia să-i abordeze în calitate de preşedinte al Asociaţiei TATA pe milionarii aflaţi în divorț şi care aveau copii. Când fostul milionar de la Izvorani a divorţat de Monica Gabor, președintele TATA l-a căutat și i-a cerut bani pentru asociație, promiţîndu-i, în schimb, sprijin în justiţie.

Afaceristul a refuzat oferta, iar când Bogdan Drăghici a fost arestat în 2019, a fost chemat la Parchet pentru a da declarații în legătură cu interacțiunea pe care a avut-o cu acesta în 2011. Anchetatorii vroiau ca, pe baza acestor mărturii, să poată creiona un profil psihologic cât mai fidel al pedofilului, în condițiile în care probaseră că Bogdan Drăghici își violase în repetate rânduri atât fiica vitregă, în vârstă de 10 ani, cât și pe cea biologică.

Surse din anturajul omului de afaceri au dezvăluit pentru SpyNews că, după ce a văzut la televizor că Bogdan Drăghici s-a sinucis din cauza condamnării de 15 ani și 4 luni, Irinel Columbeanu s-ar fi simțit vinovat  în condițiile în care dosarul conținea și declarația lui! Irinel Columbeanu ar fi sunat-o pe procuroarea care l-a trimis în judecată pe Bogdan Drăgici și ar fi întrebat-o dacă afirmațiile făcute de el ar fi cântărit în decizia de condamnare.