EXCLUSIV | Fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea: Doctorul a spus că mai este un pacient cu plămânul spart. Au fost vorbele lui!

Andreea Gușman, fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian, vine cu declarații incredibile, în exclusivitate pentru România TV, despre clinica în care a fost internat marele artist.

12 nov. 2021, 21:44
EXCLUSIV | Fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea: Doctorul a spus că mai este un pacient cu plămânul spart. Au fost vorbele lui!

Fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea. Aceasta spune că medicul i-a mărturisit că a mai fost un pacient care are plămânul spart.  Totodată, Andreea Gușman a mărturisit că Petrică Mîțu Stoian i-a spus la telefon că scuipa sânge și că se simțea foarte rău, chiar înainte să moară.

Fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea: Doctorul a spus că mai este un pacient cu plămânul spart. Au fost vorbele lui!

”Eu m-am uitat după ce s-a întâmplat nebunia asta în presă. Am vrut să văd ceva, pentru că el era. Atunci m-am uiat în conversația cu el să văd cât a lipsit. Medicul, în prima zi, a spus că Stoian a terminat ședința cu ceilalați și s-au dus la mese. Și ceilalți pacienți erau în teste? El a lipsit cam trei ore, dar probaibl era și masa inclusă. Să spunem că fiind prima ședință a avut și o prezentare, o instructare, dar nu dura mai mult de 15 minute.

Noi când am ajuns la Reșița, eu am ajuns după ora 7:00 acolo. A spus medicul, au fost vorbele lui, că a mai fost un pacient care a avut plămânul spart. Un pacient de 30 si ceva de ani. Îmi zicea că scuipă sânge, nu firicele, a spus -nu mai pot nană-”, a spus Andreea Gușman.

Clinica privată unde a leşinat Petrică Mîţu Stoian va fi amendată de inspectorii de la Inspecţia Sanitară. Peste şase ore au stat în clinică şi au verificat modul în sunt trataţi pacienţii.

Experţii medicali au stat mai multe ore la clinica unde s-a tratat Petrică Mîţu Stoian. Aceştia au verificat din nou circuitele şi dacă în cazul artistului s-au verificat toate protocoalele. Au audiat din nou cadrele medicale despre ce s-a întâmplat în clinică din momentul în care Petrică Mîţu Stoian a ajuns acolo şi până în momentul în care i s-a făcut rău.

Surse citate de România TV susţin că au fost aplicate amenzi deoarece la clinica privată au fost constatate mai multe nereguli. Deocamdată, inspectorii sunt pe cale să întocmească raportul. Odată ce documentul va fi făcut public, autorităţile vor anunţa şi valoarea sancţiunilor aplicate.

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin a demarat un control la Clinica Nera, în urma decesului interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, iar verificările vor fi extinse și al cele două unități medicale unde artistul a ajuns după ce i s-a făcut rău, conform Infocs.

Citește și: Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Mi-a spus că îi este rău şi a leşinat”