EXCLUSIV| Florentin Pandele intervine în scandalul azilelor groazei: ”Cei care sunt vinovați să se ducă la pușcărie! Este o regie bine pusă la punct. Ne-au scos din bârlog. Dacă își vedeau de treaba lor poate sforăiam! USR-ul este distrugerea poporului român!”

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, intervine în scandalul azilelor groazei din Ilfov, unde peste 90 de bătrâni au fost schingiuiți și ținuți în condiții inumane de cei care trebuiau să aibă grijă de ei. Edilul a declarat în exclusivitate, la România TV, că cei care sunt vinovați trebuie să plătească.

06 iul. 2023, 21:42
EXCLUSIV| Florentin Pandele intervine în scandalul azilelor groazei: ”Cei care sunt vinovați să se ducă la pușcărie! Este o regie bine pusă la punct. Ne-au scos din bârlog. Dacă își vedeau de treaba lor poate sforăiam! USR-ul este distrugerea poporului român!”
Florentin Pandele intervine în scandalul azilelor groazei

Florentin Pandele intervine în scandalul azilelor groazei. Florentin Pandele a subliniat că nici el și nici Gabriela Firea nu au vreo legătură cu acest caz care a cutremurat România.

Citește și EXCLUSIV| Florentin Pandele îi ia apărarea Gabrielei Firea și lansează un atac fără precedent la adresa BOR. ”Patriarhul Daniel să ia atitudine”

Florentin Pandele intervine în scandalul azilelor groazei

Mai mult, primarul Pandele a subliniat că totul este o montură useristă, iar Gabriela Firea este vinovatul de serviciu.

”Cei care sunt vinovați să se ducă la pușcărie! Simulează acolo! Să vă spun, asistenta lui Gabi a fost la una din societățile care este acum, dată la televizor și care și-a dat demisia demult. la televizor a fost dat un cămin nu acolo, unde a fost Ligia, vicepreședintă în acel ONG, în acea asociație. Este prezentat intenționat, nu ați văzut cum spune? Au fost controale în trei județe, în patru județe și au trimis 50 de salvării în Voluntari, unde primar este soțul Gabrielei Firea. Nu ați văzut toate televiziunile, toată presa a dat ce anume? Ce să înțeleagă românul? A dat să înțeleagă că soțul Gabrielei Firea, primar în Voluntari, acceptă ceea ce au făcut nenorociții ăia acolo, iar Gabriela Firea este vinovatul de serviciu, ce pot să mai spun acum pentru că totul este clar, totul este concentrat, totul este bine gândit! Este o regie bine pusă la punct”, a declarat Florentin Pandele, în exclusivitate, la România TV.

Florentin Pandele a ținut să precizeze faptul că nici el, nici Gabriela Firea și nici altcineva din anturajul lor nu aveau cunoștință de ceea ce se întâmplă în cele trei azile ale ororilor din Voluntari.

”Aveți cuvântul meu de onoare și de om și Bunul Dumnezeu îmi este martor, considerați că din cei 3.200 de primari ai României eu aș fi ultimul. Cum aș putea ca om? Mama, Dumnezeu să o odihnească a murit la 40 de ani și de la picioarele mamei mele pentru mine începea Raiul. Tatăl meu la 76 de ani, l-am purtat ca pe un ou în mână până s-a stins! Cum aș fi putut ca om nu ca primar, eu să accept așa ceva? I-aș fi scos cu forța pe cei care îi chinuiau pe oamenii ăia. Totul este o fentă acolo, vă rog să faceți o anchetă să vedeți că se dau filmări de la alt cămin, unde nu a fost Ligia Enache în conducerea acum 18 luni. Totul este foarte bine regizat”, a mai spus soțul Gabrielei Firea.

Totodată, Pandele a dezmințit informația potrivit căreia sora Gabrielei Firea a fost implicată în acest caz.

”Astăzi au dat în presă că sora Gabrielei este și ea implicată. Ea săraca răspunde de zona educativă la copii. Nu mai știu ce să facă, îi aștept cu toate provocările. Credeți-ne, ne-au scos din bârlog! Ne-au scos din bârlog! Dacă își vedeau de treaba lor poate sforăiam! USR-ul este distrugerea poporului român!”, a mai declarat soțul Gabrielei Firea.

Citește și EXCLUSIV| Florentin Pandele își anunță o nouă candidatură: ”Au fost dosare pe mine ca puricii pe câine! Știu prea multe ca să pot să vă spun. Credeți că eu mai suport lăturile aruncate asupra copiilor mei?”