EXCLUSIV| Florin Salam rupe tăcerea! Cine i-a făcut manevră manelistului: ”Vor să însceneze. E ceva la mijloc. Mărul stricat se află printre apropiați”

Cei trei bărbați care au depus plângere împotriva lui Florin Salam nu vor să cadă deloc la pace cu artistul. Pare că reclamanții îl vor în pușcărie pe acesta, iar unul dintre ei face parte din clanul Fluture, care are, de asemenea, probleme cu legea. Printre altele, manelistul a declarat, în exclusivitate pentru România TV, că îl suspectează și pe impresarul său de complicitate.

19 mart. 2024, 10:52
EXCLUSIV| Florin Salam rupe tăcerea! Cine i-a făcut manevră manelistului: ”Vor să însceneze. E ceva la mijloc. Mărul stricat se află printre apropiați”

La data de 14 martie, Florin Salam era reținut pentru 24 de ore, în urma unor plângeri împotriva lui.

Citește și Adevăratul motiv pentru care Florin Salam a fost reținut! Cine i-a făcut manevră manelistului: ”Dacă nu-mi dai 15.000, te bag în pușcărie”

Regele manelelor a fost acuzat că nu a onorat câteva evenimentele la care trebuia să participe, deși ar fi încasat avansul, pe care a decis să nu-l mai dea înapoi.

Pare că, de fapt, în spatele întregii situații, este cu totul alt adevăr.

Potrivit unor oameni din anturajul ambelor tabere, adevărul din spatele reținerii lui Florin Salam ar fi unul la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Una dintre plângeri a venit din Costești, județul Argeș, și ar fi fost făcută de Maikal Stănescu, adică, cuscrul lui Paul Fluture, scrie Cancan.

Acum, cei trei bărbați care au depus plângere împotriva artistului nu vor să cadă la pace.

Reclamanții îl vor în pușcărie pe acesta, unul dintre ei face parte din clanul Fluture, care are, de asemenea, probleme cu legea.

Este o situație complexă, pentru că sunt deja trei plângeri înregistrate, iar una lansată chiar de cuscrul clanului Fluture, care ar fi avut un eveniment la care Salam nu a participat, respectiv nunta fiicei lui Paul Fluture, organizată în septembrie 2023.

Puțin mai devreme, Florin Salam a ieșit din secția de poliție, însă acesta susține că omul care l-a trădat este chiar impresarul său.

”Vor să însceneze”

Manelistul a spus, în exclusivitate pentru România TV, că există posibilitatea ca impresarul lui să fi primit aceste avansuri din partea reclamanților, însă nu i-ar fi spus nimic de acești bani. Apoi, când s-a vorbit despre restituirea banilor, Florin Salam a constatat că, de fapt, el nu primise niciun avans.

Totuși, chiar și cu intenția de a oferi avansul respectiv înapoi, manelistului i s-ar fi cerut și mai mulți bani.

Manelistul spune că oamenii din jur l-au trădat și că ”mărul stricat se află chiar printre apropiați”.

Citește și Câți bani a pierdut Florin Salam la păcănele. Suma colosală care l-a îngropat pe manelist: „Dar am și câștigat”

„Sunt oameni care trebuiau să își primească banii pe bună dreptate, au fost contra, au fost ceruți bani peste. Au vrut de trei ori mai mult. Nu are rost să vorbesc, avocatul să își facă datoria.

Sună telefoane din alte părți, care n-au legătură cu ăștia. Vor să însceneze. Vă rog din suflet să mă credeți, era vorba de 3000 de euro? E ceva la mijloc în care vor să mă țină departe de evenimente. Eu am luat 100 și ceva de evenimente, ei vor să facă în așa fel încât eu să nu ajung la cântări. Domnii avocați trebuie să afle neapărat despre ce este vorba”, a declarat Florin Salam.