EXCLUSIV George Simion, acuzat că a trimis, cu Poşta Militară, 3600 de scrisori către primari, cu liste pentru demiterea lui Iohannis

Copreşedintele AUR George Simion a fost acuzat, miercuri, că a folosit Poșta Militară pentru a trimite 3600 de scrisori primarilor din țară, în care, alături de abordarea altor două probleme, a inclus şi liste de semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

09 feb. 2022, 17:33
EXCLUSIV George Simion, acuzat că a trimis, cu Poşta Militară, 3600 de scrisori către primari, cu liste pentru demiterea lui Iohannis

George Simion a declarat la România TV 3 că nu știa că scrisorile vor fi înmânate de polițiști primarilor pentru că secretariatul general al Camerei Deputaților s-a ocupat de livrarea acestora, susține deputatul AUR.

Mai mult, Simion spune că Poşta Militară este o structură din subordinea SRI, astfel că serviciul de informaţii ar trebui să lămurească modul în care aceste scrisori au fost distribuite.

Este o scrisoare, o inţiativă a grupuli parlamentar AUR, o structura a Parlamentului. Nu erau irelevante temele puse in discutie. Eu am fost in toata tara si în discuţiile cu toti primarii de comune au aparut doua subiecte: reforma administrativ-teritoriala si cea a remuneratiei primarilor, care este foarte mica. Eu am crezut ca asta (n.r. livrarea scrisorilor de către Poşta Militară) e subiect de gluma, am vazut ca suntem tinta de doua saptamani. Ok. Grupul parlamentar AUR este vointa politica a partidului. Sper ca in doua-trei zile sa ajungem la 1 milion de semnaturi (n.r. pentru suspendarea preşedintelui Iohannis). Inteleg ca SRI ar fi distribuit scrisorile astea. Cine le-a distribuit? Posta Militara cica ar tine de SRI. Deci SRI le-a distribuit?”, a spus George Simion la România TV.

Citeşte şi: Ludovic Orban trece cu vederea incidentul provocat de George Simion în Parlament: „Cel mai grav mi se pare că Virgil Popescu a fugit fără nicio explicaţie. Îi cer premierului Ciucă să-l demită urgent”