EXCLUSIV | George Simion demască cine se află în cercurile care conduc rețelele de droguri și proxenetism: „Noi avem grijă la ce intră în țara asta?”

George Simion a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre cine se află în spatele rețelelor de droguri de la noi din țară.

19 nov. 2023, 22:10
EXCLUSIV | George Simion demască cine se află în cercurile care conduc rețelele de droguri și proxenetism: „Noi avem grijă la ce intră în țara asta?”

Liderul AUR, George Simion, a vorbit despre cine se află în spatele rețelelor de droguri din România. El este de părere ca acestea sunt conduse de persoane aflate în cercuri înalte politice și interlope. Mai mult de atât, el a subliniat că cei care sunt persecutați sunt copiii amărâți care au căzut în plasa acestui viciu.

Citește și: George Simion, despre secretul genții Louis Vuitton cu care s-a afișat Ilinca: „Este fake. E luată de soția unui amic de-al meu, din Turcia”

„Cine patroneză aceste rețele de droguri și de trafic de carne vie? Mafia este undeva sus, în rețele politice, de interlopi, care câștigă enorm de mulți bani. Cei care sunt persecutați sunt copii amărâți. Copiii oamenlior care se uită acum la noi și care sunt disperați, care nu mai știu ce să facă cu ei, pentru că dacă nu își iau doza intră în sevraj. La noi în țară nu există spitale specializate. Îmi dați dreptate când spun că aceste rețele de trafic de droguri sunt patronate de cel mai înalt nivel. Nu o putem uita pe doamna Elena Udrea și magazinele de vise. Noi mai avem o țară românească? Noi avem grijă la ce intră în țara asta? Domul Ciolacu să duca la bun sfârșit ceea ce a început. Zicea că vrea să desființeze păcănelele în orașe. O lege abandonată, tot trebuia să o ducă mai departe în Parlament, hai să facem lucru ăsta. Ne interesează viitorul acești țări. Ori dacă fetele ne sunt racolate, băieții devin narcomani sau dependenți de păcănele, din sărăcie, că vor să fac și ei un ban, unde viitorul tarii?”, a declarat George Simion în exclusivitate pentru România TV.

Citește și: George Simion exclude o alianţă cu social-democraţii, dar nu şi cu liberalii: „PSD nu este capabilă să reformeze statul. PNL este o variantă”