EXCLUSIV| George Simion, dezvăluiri incendiare despre cine a adus șacalii care fac ravagii în Olt: ”Zici că e sfârșitul lumii”

Liderul AUR, George Simion, a vorbit, duminică seară, în exclusivitate, la România TV, despre situația dramatică a oamenilor din Olt care se tem pentru viețile lor, dar și pentru animalele din gospodării, din cauza șacalilor care s-au înmulțit extrem de mult.

12 mart. 2023, 23:05
EXCLUSIV| George Simion, dezvăluiri incendiare despre cine a adus șacalii care fac ravagii în Olt: ”Zici că e sfârșitul lumii”
George Simion, dezvăluiri incendiare despre cine a adus șacalii care fac ravagii în Olt.

George Simion, dezvăluiri incendiare despre cine a adus șacalii care fac ravagii în Olt. Președintele AUR a declarat că în ultima perioadă, oamenii din Olt i-au trimis zeci de mesaje în care s-au plâns că fiarele sălbatice le distrug gospodăriile.

Citește și EXCLUSIV George Simion, după ce Raed Arafat nu s-a prezentat la audiere în Parlament: „Mă simt inutil în Casa Poporului”

George Simion, dezvăluiri incendiare despre cine a adus șacalii care fac ravagii în Olt

George Simion a dezvăluit că principalul vinovat de această situație dramatică cu care se confruntă nu doar oamenii din Oltenia este Dacian Cioloș, care în urmă cu câțiva ani a interzis vânătoarea în România.

”E normal, zici că e sfârșitul lumii! S-au înmulțit foarte mult și urșii și șacalii și toate animalele. Le aduce indirect Dacian Cioloș pentru că el a interzis vânătoarea în România, în loc să gândească cum face Ungaria turismul acesta de vânătoare, aduce 1% din PIB-ul Ungariei, de exemplu. Nu, ei au oprit vânătoarea și s-au înmulțit, sunt din ce în ce mai mulți urși. Șacalii nu doar în Oltenia și în Tulcea și în Delta Dunării și peste tot.

Vânătorii, practic acum, sunt puși la colț de parcă ar fi niște criminali. Nu sunt lăsați să își facă treaba”, a spus George Simion, în exclusivitate, la România TV.

Liderul AUR a subliniat faptul că numărul cazurilor de gripă porcină a crescut la cote alarmante din cauza faptului că a fost interzisă vânătoarea de porci mistreți, principalii purtători ai acestui virus.

”La fel pesta porcină s-a răspândit foarte mult pentru că s-au interzis vânătoarea la porci mistreți. Au venit mulți agricultori români, mulți crescători de animale și ne-au zis. La Bihor ne-au zis oierii ce probleme au în momentul ăsta pentru că se încearcă să se împiedice transhumanța, se încearcă să se împiedice activitatea oieritului în România printr-o lege depusă de UDMR. De ce depune UDMR-ul? Știm de ce depune UDMR-ul, nu trebuie să vă mai spun” a mai spus liderul AUR.

Citește și George Simion insistă în scandalul Auchan: „Să rămână casierii! Marii retaileri alimentari externalizează mare parte din profit şi îl duc în alte ţări”