EXCLUSIV George Simion: „Domnul Cîţu să-şi dea demisia înainte de moţiune, că e dezastru. Săptămâna asta, România pierde cel puţin 30.000 de locuri de muncă”

Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a intervenit marţi în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, la România TV, unde a criticat dur politica guvernului Cîţu şi a atras atenţia asupra faptului că ultimele combinate româneşti sunt vândute străinilor.

15 iun. 2021, 22:30
EXCLUSIV George Simion: „Domnul Cîţu să-şi dea demisia înainte de moţiune, că e dezastru. Săptămâna asta, România pierde cel puţin 30.000 de locuri de muncă”

George Simion a declarat că a mers în ultima săptămână în mai multe zone ale ţării unde se închid mai multe exploatări miniere, în total urmând ca România să piardă, doar în această săptămână, peste 30.000 de locuri de muncă.

„Sunt un sustinator pentru ca asa zisul investitor rus de acolo si-a batut joc si de statul roman si de muncitorii de acolo, de avem de recuperat 40 de milioane. Sunt 1000 de familii care depind de acel combinat, ei sunt disponibilizati, trecuti in somaj. Sunt mai mult proteste, la Baita in judetul Bihor exploateaza companii straine, o companie romaneasca nu este lasata sa exploateze.

Se pierd 8000 de locuri de munca pe Valea Jiului, pentru ca suntem o colonie care trebuie doar sa consume. Saptamana asta se vor pierde cel putin 30.000 de locuri de munca si economia e in crestere, ne spune Citu, desi cresc doar preturile. Este dezastru, ultimele ramasite din industria romaneasca sunt preluate de straini. Am ajuns groapa de gunoi a Europei. Domnul Citu mai bine sa-si dea demisia inainte de motiunea de cenzura, ca e dezastru.”, a spus George Simion la România TV.

George Simion: „AUR va salva România. Anul ăsta sau anul viitor vom avea o surpriză”

„Azi au incalcat grav regulamentul Camerei, ei sunt pe modelul stalinist, nu conteaza cine voteaza, ci cine numara. Ba chiar am reusit astazi sa facem o lege, ca ei voiau ca batjocorirea simbolurilor nationale sa fie doar asa, o simpla contraventie.

Am primit textul motiunii, ne vom alatura cu propriile noastre pozitii suveraniste si nationale, speram ca PSD va fi un partener de dialog si vom gasi voturile pentru ca aceasta motiune sa treaca si acest guvern sa plece. Mai devreme sau mai tarziu acest guvern trebuie sa plece. Tineti cont ca doar 40% dintre cei care au fost la vot stiau de optiunea AUR.

AUR va salva Romania de aceasta clasa politica. Cred ca anul asta sau anul viitor vom avea o surpriza. Cred ca romanii s-au saturat. Se dau zeci de milioane de euro pentru situri, se dau 2 miliarde de euro pentru digitalizare, dar copiii din rural nu au cu ce sa intre pe net, nu au laptopuri si tablete.”, a mai declarat George Simion, preşedintele AUR.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu atacă vehement guvernul pentru campania de vaccinare: „Suntem singura ţară din UE care am cerut să nu mai primim vaccin. Am început să aruncăm sute de mii de doze”