EXCLUSIV George Simion explodează la adresa celor care îl acuză că este plătit de Rusia: „Sunt pe dracu! Putin e un criminal, eu am spus-o înaintea lui Biden!”

Preşedintele AUR George Simion a intervenit telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, unde şi-a exprimat dezacordul faţă de importanţa acordată în România discursului lui Volodimir Zelenski din Parlament.

05 apr. 2022, 21:27
EXCLUSIV George Simion explodează la adresa celor care îl acuză că este plătit de Rusia: „Sunt pe dracu! Putin e un criminal, eu am spus-o înaintea lui Biden!”

George Simion a declarat la România TV că s-a amuzat pe seama parlamentarilor USR, care deşi în sală nu se auzea nimic din discursul preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, păreau foarte impresionaţi şi fluturau steguleţe cu drapelul Ucrainei.

„O chestie care nu a fost pregatita. Eu am fost si in Polonia cand a intrat domnul Zelenski in Parlament acolo, la noi parea ca jucam intr-o piesa proasta, cu actori nepregatiti. AU facut cei de la USR mai multe montaje video si ziceau ca tehnicienii de la Parlament ar fi fost de vina. Nu stiu, unii mai spuneau ca discursul ar fi fost inregistrat, mai erau niste neamuri proaste care spuneau ca Zelenski vine saptamanal pe la Brasov, propaganda d-asta de razboi.

Mie mi-au placut USR-istii, pareau foarte emotionati de ceea ce nu auzeau, ca parca ne uitam la un film cu Chaplin, în Parlament nu se auzea nimic din ce spunea Zelenski.

Dar pe langa emotiile lor, Parlamentul are cateva mii de angajati, din care nu s-au gasit cativa sa faca o transmisie decenta. Nu ca nu ar trebui sa intereseze lumea razboiul din Ucraina, dar masuri concrete nu prea se iau, Germania e aceeasi tara duplicitara, nu am inteles ce cauta Ceausescu in discursul lui Zelenski, ca daca e sa facem paralele, si eu pot, pentru ca am masterat in istoria comunismului, Romania cu Ceausescu a fost cea care s-a opus atacului Rusiei asupra Cehoslovaciei.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu, despre noul pachet social anunţat de Guvern: „Vor exista vouchere pentru populaţie, dar şi măsuri economice în agricultură, sănătate, transporturi şi alte domenii strategice”

Rusii par foarte slabi, oricat ar fi incercat sa n-il prezinte pe Putin ca un mare luptator, rusii sunt impotenti si nu reprezinta un pericol real pentru pacea mondiala. USR-stii asa au invatat ei marxism pe paine, ei isi joaca rolul, stateau cu steagul Ucrainei in piept, uitand ca noi mai avem si rosu pe steag. Dar e optiunea fiecaruia, noi ne-am pus drapelul Romaniei pe birouri, acum sa decida poporul.”, a spus George Simion în emisiunea Punctul Culminant, realizată de Victor Ciutacu.

Simion s-a referit şi la momentul tensionat petrecut între el şi parlamentarul USR Bogdan Rodeanu, care îl acuza pe preşedintele AUR că ar fi agent de influenţă rusească.

„Saracul Rodeanu, eu tocmai ii spuneam ca urmeaza Moldova, fratii nostri de peste Prut sunt lipsiti de aparare, el imi spunea ca sunt agent al Rusiei. Nu, ba, tampitule, sunt pe dracu! Nici nu a fost niciun parlamentar AUR la Ambasada Rusiei. Putin e un criminal, eu am zis-o inaintea lui Biden! Noi sustinem apartenenta la NATO si la UE, dar niciodata in genunchi, noi trebuie sa fim puternici si sa luptam pentru interesul nostru national, cum face Polonia. Asta nu inseamna ca nu vedem ca Ucraina nu a facut rau romanilor sau ca discursul lui Zelenski a fost unul adecvat. Pe Ceausescu il judeca poporul roman, nici macar eu nu-l judec, ca nu am prins vremurile alea.

Noi suntem aia care nu aplaudam la comanda. La domnul Macron si la domnul Zelenski si la domnul Arafat, ca el e stapanul Romaniei. L-am chemat pe seful lui, chipurile, sa vina sa ne explice in Parlament cine si-l asuma pe Arafat. Noi AUR suntem singura formatiune parlamentara care il contesta pe Arafat.”, a adăugat George Simion.

Citeşte şi: Discursul lui Zelenski în Parlamentul României, umbrit de probleme tehnice. Cum explică Departamentul Tehnic sincopele. Cine a fost traducătorul