EXCLUSIV George Simion nu crede în forţa armată a României: „Din păcate, generaţiile tinere sunt formate din nişte copii cu freze ciudate şi cu gleznele subţiri şi goale. Trebuie să fim apăraţi de NATO”

Copreşedintele AUR, George Simion, a relatat luni seară, la România TV, incidentul de la Iaşi, acuzând faptul că cel care l-a împroşcat cu cerneală ar fi cunoscut ca fiind membru sau simpatizant USR.

24 ian. 2022, 20:32
EXCLUSIV George Simion nu crede în forţa armată a României: „Din păcate, generaţiile tinere sunt formate din nişte copii cu freze ciudate şi cu gleznele subţiri şi goale. Trebuie să fim apăraţi de NATO”

George Simion  susţine că nu a fost vorba de nicio înscenare menită să îi crească popularitatea, ci de o încercare a USR de a strica sărbătoarea organizată de AUR la Iaşi, cu ocazia aniversării Unirii Mici.

„Au incercat sa ne strice sarbatoarea. Ei nu au vrut sarbatoare de 24 ianuarie si au crezut ca asa ne descurajeaza. Noi am continuat sarbatoarea si nu ne lasam descurajati de nimeni. E o parte a presei care raspandeste minciuni, chiar azi am vazut ca nu stiu pe cine am batut.

Sa ne lamurim. Autoritatile sa-si faca datoria, inteleg ca respectivul e simpatizant sau membru USR. Ei, care ne acuzau pe noi ca suntem extremisti, fac asta de cand au aparut. Injura, arunca cu vopsele, fac mult mai urat. Noi am aratat astazi o sarbatoare frumoasa la Iasi. Isi pierd fanii si tot mai multa lume voteaza AUR, as ca s-au gandit sa ne strice noua sarbatoarea.”, a spus Simion la România TV.

Copreşedintele AUR a vorbit şi despre posibilitatea declanşării unui conflict armat în Ucraina şi repercusiunile asupra României.

„Din pacate generatiile tinere sunt formate din niste copii cu freze ciudate si cu gleznele subtiri si goale. Avem mare problema. Daca suntem parte a NATO trebuie sa fim aparati, pentru am platit contracte grase. Rusia e un stat agresiv, cu atitudine de ocupant care trebuia taxat mult mai dur. Ma ingrijoreaza Berlinul si ca am putea fi tradati de Paris si Berlin, care vor o Europă pana la Muntii Ural. Noi suntem patiti cu rusii, cum sunt si polonezii. Noi am ramas fara Basarabia, Bucovina, Tinutul Herţa si Cadrilater.

Stim ca Rusia a pornit de la Kiev si nu stiu care ar fi interesul nostru de a interveni. Interesul nostru ar trebui sa fie protejarea romanilor din acele tinuturi.

Pentru mine Romania e si la Cernauti. Altminteri, dupa doi ani de plandemie, numai de asta nu mai aveam nevoie. Pare un plan pentru a termina statele suvernare si pentru supunere totala a populatiei.”, a completat George Simion.

George Simion: „Ministrul Energiei are mai degrabă interesul să ajute companiile străine”

În finalul intervenţiei sale, George Simion a oferit şi soluţii pentru criza energetică cu care se confruntă România.

„Suntem in genunchi, cum suntem si in toate celelalte aspecte. Avem multi membri care lucreaza la Transgaz si Romgaz si ne-au spus ca nu s-au facut stocuri. Toata securitatea energetica la care au lucrat parintii nostri nu o mai avem. Ministrul Energiei este un om care are mai degraba interes sa ajute companiile straine. Noi am putea sa fim independenti energetic, daca continuam exploatarea lignitului, unde mai avem resurse pentru 200 de ani. In al doilea rand trebuie sa extregem gazele din Marea Neagra, dar nu inainte sa vedem cum au fost instrainate, pentru ca ajungem sa platim americanilor si celor de la OMV cat nu costa gazele acelea. Asta ar trebui facut, ca sa nu fim dependenti de Rusia, cum e intreaga Europă.

Noi nu avem un presedinte de stat, avem de 7 ani un turist, un om care ne invata cum sa jucam golf, din pacate are niste proiecte de genul incalzirii globale. Tocmai de aceea strangem semnaturi pentru a-l demite. Oameni importanti si din PSD si din PNL ne-au asigurat de sustinerea lor.”, a concluzionat George Simion.

Citeşte şi: Coaliţia de guvernare a decis AMENZI dure pentru furnizorii care au umflat facturile