EXCLUSIV George Simion se implică în scandalul grevei de la STB: „Noi ne implicăm în rezolvarea conflictului, pentru că avem în Bucureşti o clasă politică impotentă”

Copreşedintele AUR George Simion a intervenit telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, pentru a comenta incidentul în care a fost implicat la Iaşi, dar şi scandalul grevei şoferilor de la STB.

24 ian. 2022, 22:22
EXCLUSIV George Simion se implică în scandalul grevei de la STB: „Noi ne implicăm în rezolvarea conflictului, pentru că avem în Bucureşti o clasă politică impotentă”

George Simion a vorbit despre incidentul de la Iaşi, unde a fost atacat cu cerneală, insistând pe ideea că atacatorul este un membru sau simpatizant USR, adăugând că senatorul USR Iulian Bulai şi-a instigat urmăritorii să atace politicieni.

„Bulai a facut o postare prin care i-a invatat ce sa faca, pentru ca am aflat intre timp ca cei doi sunt puternic fanatizati spre neomarxism. Senatorul USR a zis ca asa trebuie sa patim peste tot prin tara. Ce am patit? Noi eram vreo 2000 de oameni acolo si a venit un defect sa arunce cu cerneala. Ei ne acuzau pe noi ca suntem extremisti, iata ca ei sunt. Din partea noastra o sa primeasca doar iubire, e normal sa gandim altfel in unele probleme, dar de aici pana a arunca cu cerneala… Daca imi aruncau cu acid sulfuric.

Autoritatile s-au autosesizat, e normal, sunt demnitar public si am fost atacat. Inteleg ca domnul risca puscarie, dar eu vreau sa-l vad inainte, sa aflu cine l-a mintit pe el ca noi trebuie sa fim atacati.

Eu nu m-am luat de nimeni azi, nici de primul turist al tarii, m-am bucurat cu romanii mei. Noi ne continuam marsul prin tara, maine o sa fim la Bacau si Buzau.

George Simion se implică în scandalul STB: „Sper să ne răspundă la telefon şi Nicuşor Dan, dar şi directorul STB, care e cam impertinent”

Eu am dreptul la SPP, dar nu stiu cum m-ar ajuta, si cei de la SPP au primit cerneala in fata. Eu merg liber, sunt cu constiinta impacata, eu nu am fost la putere in astia 32 de ani, nu am furat, eu o sa merg in continuare singur in multimi.

La noi la proteste nu a fost niciodata violenta, eu m-am ocupat sa fie lucrurile calme, deci ce violenta sa nasca violenta?  Daca autoritatile nu fac ceva cu facturile romanilor si continua cu restrictii si mentin certificatul verde, daca o sa continue unele masuri aberante, care nici la nivel european nu se mai folosesc, cu siguranta vom mai organiza proteste pasnice, nu cum fac adversarii nostri de la USR, care scriu pe ziduri injuraturi, au batut parlamentari, sa ne aducem aminte de domnul Bacalbaşa.

Noi ne implicam si in rezolvarea conflictului de la STB, sa vad cum fac sa trag un pic spre casa, pentru ca clasa politica din Bucuresti vad ca este impotenta. Nu pot fi constransi soferii sa mearga inapoi la munca daca nu li se promite ceva. S-au spus multe mizerii despre soferi. In primul rand pe oamenii astia trebuie sa-i asculte cineva si sa-i ajute, pentru ca lucreaza in conditii greu de descris. Maine la ora 14 o delegatie a protestatarilor vine in Parlament, noi formam o delegatie de parlamentari din mai multe partide si vom sta de vorba cu ei. Sper sa ne raspunda la telefon si Nicuşor Dan şi directorul asta de la STB, care e cam impertinent.”, a spus George Simion.

Citeşte şi: Coaliţia de guvernare a decis AMENZI dure pentru furnizorii care au umflat facturile