EXCLUSIV George Simion: „Senzaţia noastră este că acest guvern este mână în mână cu mafia gunoaielor”

Liderul AUR este de părere că în România există o mafie a gunoaielor. Simion invocă situţiei Italiei, care trimite în România gunoaie pentru a fi arse, arderea având loc în fabrici de ciment în care, în mod normal, ar trebui arse doar deşeuri prietenoase cu mediul.

04 iun. 2021, 01:20
EXCLUSIV George Simion: „Senzaţia noastră este că acest guvern este mână în mână cu mafia gunoaielor”

George Simion vorbeşte despre mafia gunoaielor din România. Liderul AUR spune că a propus un proiect de lege prin care practicile de ardere a gunoaielor neprietenoase cu mediul să fie pedepsite.

Baronul portocaliu, ajuns galben acum, de Suceava, domnul Flutur. Toata Bucovina este distrusa, jumatate din forta de munca de acolo lucreaza in strainatate. In Bucovina singurele firme care contribuie la buget sunt cele austriece, care stim cu ce se ocupa. Asta este Bucovina turistica, in Pasul Mestecanis ditamai groapa turistica. Nici nu functioneaza si, daca nu va functiona, romanii vor da banii inapoi, va trebui sa ne imprumutam. In momentul asta avem groapa de 7 milioane de euro, muntele ras, si nu este singura situatie din tara. 

Citeste si George Simion, plimbare prin pădurile retrocedate familiei Cîţu: Niciodată bunicii, străbunicii lor n-au avut pământurile şi pădurile aici. Valoarea terenului este de 12 milioane euro

George Simion acuză mafia gunoaielor

Intre timp ni se trimit gunoaie, pentru ca depozitarea lor in Italia este 500 de euro, iar la noi costa 14 euro. Ele sunt arse in fabrici de ciment, care nu ar avea voie sa arda decat materiale prietenoase cu mediul. Am propus o lege care sa pedepseasca aceste practici, sa vedem daca o vor vota domnii Dan Barna si Taczos Barna.Dar senzatia noastra este ca acest guvern este mana in mana cu aceasta mafie a gunoaielor. Inchidem minele, romanii trebuie sa mearga la cules sparanghel, iar noi ardem gunoaie

”, a completat George Simion.

George Simion condamnă vaccinarea copiilor

Totodata, preşedintele AUR a abordat şi problema vaccinării copiilor. Acesta condamnă vaccinarea copiilor cu varste între 12 şi 15 ani şi spune că este un gest de disperare al guvernului Cîţu, care riscă sănătatea unei generaţii pentru a vaccina cât mai mult şi a atinge obiectivele declarate.

„Intre 12 si 15 ani statistica arata 0 cazuri de imbolnavire la aceasta categorie de varsta. Noi credem ca este un risc la sanatatea copiilor si nu stim de ce guvernul Citu insista. Miocardita si pericardita la adolescenti, de la acest vaccin, a fost dovedita de medici din America. Am inteles urgenta si pandemia, dar nu te duci la populatia care nu este vulnerabila sa-i dai un vaccin, sa fim seriosi, experimental.

Mie imi curge nasul acum, ca am fost in Suceava. Nu ma testez. Trebuie sa incetam sa facem diferentierea intre vaccinati si nevaccinati. Guvernul Citu, din disperare, vrea sa vaccineze cat mai multi oameni si atunci comite un atac la sanatatea unei generatii, 12-15 ani. Nu stii ce se va intampla cu sanatatea acestor copii peste 5 ani”, spune George Simion.

Poliţia Română duce lipsă de specialişti

George Simion crede că Poliţia Română duce o lipsă acută de specialişti, de aceea nu există niciun indiciu în cazul atentatului de la Arad, la aproape o săptămână de la explozia care a îngrozit o ţară întreagă.

Este normal pentru ca politistii au fost trimisi sa vaneze oameni care nu poarta masca si batranele care vand patrunjel. S-a deprofesionalizat politia, la fel este in toate institutiile din Romania. Cand vorbim despre cea mai mare cadere demografica din Romania, cresc preturile, creste varsta de pensionare si devenim o colonie. De aceea nu trebuie sa avem rabdare cum vrea PSD, sa asteptam sa dam jos acest guvern in 2024, ci acum.

Fac un apel la toti parlamentarii PLUS, care erau dezamagiti de cum a fost dat afara de Citu, sa vina alaturi de noi.Pe noi ne intereseaza instaurarea unui guvern romanesc, pentru ca ne conduc altii prin papusile de la Palatul Victoria”, a concluzionat Simion.

Citeste si EXCLUSIV George Simion, despre votul de la sectorul 1: „Nu a contat pe cine au votat românii, ci cine a numărat voturile sau cine a cărat sacii”


loading...
Partenerii noștri