EXCLUSIV Gheboasă, prima reacţie după scandalul de la Untold: „Eu am crescut în Şerpărie! Am trecut prin foarte multe lucruri rele, afară, la școală, cu copiii”

Gheboasă, prima reacţie după scandalul de la Untold. Cântărețul a stârnit adevărate controverse cu prezența, dar și cu versurile pe care le-a fredonat pe scena celui mai mare festival organizat în România. Tânărul a fost prezent în emisunea "Punctul culminant", prezentată de Victor Ciutacu, unde a vorbit atât despre viața lui personală, cât și despre cariera sa.

07 aug. 2023, 22:02
EXCLUSIV Gheboasă, prima reacţie după scandalul de la Untold: „Eu am crescut în Şerpărie! Am trecut prin foarte multe lucruri rele, afară, la școală, cu copiii”
Gheboasă, prima reacţie după scandalul de la Untold

Gheboasă, prima reacţie după scandalul de la Untold. Pe numele său real, Gabriel, cântărețul 21 de ani s-a făcut remarcat la show-ul de talente „One True Singer”, iar de acolo evoluția lui a fost ascendentă. Totuși, în spatele imaginii de băiat dur, se ascunde o poveste de viață dramatică. Lipsit de iubirea maternă, Gheboasă a crescut în centre de plasament și a avut parte de neajunsuri.

Eu am trecut prin foarte mult greu ca să ajung aici. Am și muncit mult, atunci când veneam la București și voiam sa fac muzică, iar nimeni nu credea în mine, doar Dumnezeu îmi era alături. Am trecut prin foarte multe lucruri rele, afară, la școală, cu copiii.

Mama mea nu m-a vrut, m-a dat statului, am stat până la 1 an și ceva la orfelinat. Tatăl meu era închis și nu avea nimeni drepturi asupra mea. Am avut noroc de o familie, care m-a adoptat și le sunt recunoscător toată viața. Nu sunt căsătorit, dar așa îmi place să spun, pentru că suntem (n.r. Gheboasă și iubita lui) de foarte mult timp împreună.

Eu sunt țigan, nu sunt român și am văzut că aveți o legătură foarte strânsă cu Victor Ponta și aș dori să îl înștiințați cumva că îmi doresc să ajung președinte la partida romilor. Dacă se poate să facă cumva, să mă aducă în funcție”, a declarat Gheboasă, în exclusivitate la România TV.

Citește ș: Care este tariful lui Gheboasă. Cât cere la festivaluri: „Visam la banii aștia, nici nu puteam să-mi imaginez vreodată”

Gheboasă, prima reacţie după scandalul de la Untold

Gheboasă a susținut un concert pe Alchemy, una dintre scenele secundare ale festivalului Untold, care a avut loc între 3 și 6 august la Cluj. Chiar și așa, la concert au asistat câteva mii de fani, majoritatea adolescenți, care au rezonat cu el și au cântat la unison versuri vulgare și rasiste, dar și mesajele care îndeamnă mai mult sau mai puțin direct la consumul de droguri.

Trapperul a argumentat faptul că nu este singurul care a avut versuri ‘deplasate’ și că nu vine la festivaluri ‘ca să educe copiii’.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că în fiecare weekend am câte trei, patru cântări. Vreau să precizez că nu sunt singurul la acest festival care am avut versuri, poate, mai deplasate. Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri, dar eu nu vin la festivaluri ca să educ copiii”, a susținut artistul despre isteria provocată în urma concertului susținut la Untold.