EXCLUSIV Gigi Becali: „Am îmbătrânit, nu mai pot să prind oaia, mi-e frică că-mi zdruncină oasele”

Finanţatorul FCSB recunoaşte că a avut Covid şi că bătrâneţea îl prinde din urmă, dar are în continuare declaraţii controversate despre pandemie.

27 dec. 2021, 09:46
EXCLUSIV Gigi Becali: „Am îmbătrânit, nu mai pot să prind oaia, mi-e frică că-mi zdruncină oasele”

Gigi Becali apărea anii trecuţi în fruntea oilor, jonglând cu mingea a la Messi sau cu levierul pe lângă Maybachul chinuit de o întâlnire mai neortodoxă cu altă maşină sau cu vreun şanţ nesemnalizat. Invitat la România TV, Gigi Becali a oferit declaraţii când savuroase, când controversate legate de pandemia de Covid.

„Dacă nu mai pot să prind oaia nu sunt bătrân? Păi prindeam oaia -HAP!- și o prindeam și nu mai mișca! Acuma mi-e teamă, mi-e frică că-mi zdruncină oasele și nu mai prind. Pun ciobanul, băi prinde-o, vezi sunt bătrân! RÂDE … O să zică lumea că sunt nebun, dar spun lucrurile așa pe nume cum sunt”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali spune că nu se mai enervează, nu mai urlă. ”Eram cel mai nemernic, mă enervam imediat”

EXCLUSIV Gigi Becali face previziuni de Crăciun despre războaiele de la granițele României: „Vor fi, dar să nu ne temem. Nu Putin comandă, ci ăia care au miliardele”
„Eu sunt bucuros, nu mai poți să mă enervezi. Momente, secunde, că e pacea la mine. La mine, frică nu-mi e. Nu contează nimic. N-am nicio frică,. chiar dacă mor Christos mă ia și mă duce la el. Eu, nu există să mă enervez! Nu există! Eu dacă văd că mă enervez zic bine, mă!, râd. Așa mi-a dat Dumnezeu har, putere că eram cel mai nemernic, imediat înjuram, îmi sărea țandăra, dar ce bucurie acuma. Stau liniștit, pace, bine e și înțelepciunea bătrâneții”, a mai spus Gigi Becali.

EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre „Oculta Mondială” și oamenii care conduc lumea din umbră: „Bill Gates face tot felul de șmecherii”

Gigi Becali dezvăluie: „Am avut COVID în urmă cu un an”
„Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata.  Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu. Am făcut analize de sânge și am văzut că am avut tot mai mulți anticorpi. Doctorul mi-a zis «Domnule Becali, ați fost atacat de multe ori». Nu purtam mască și am fost atacat de virus… Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam. M-am imunizat. Nu îmi e frică de COVID”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la România TV.

„Eu nu fac propagandă. Eu vorbesc pentru creștinii mei, pentru mama mea și frații mei, cu care mă împărtășesc. Lor le spun că eu nu mă vaccinez.

Eu plătesc statului impozite și respect legile și dau lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu. Dacă tu mă îndemni pe mine spre ceva ce nu e al lui Dumnezeu, nu fac. Aia nu mai fac! Dacă îmi spui să fac vaccinul, nu fac. De ce? Pentru că eu nu cred. Eu nu cred în știință. Eu cred în Dumnezeu? Cine a făcut știința? Nu a făcut-o Dumnezeu?

Dacă Sfinții Părinți să nu fac vaccin, păi, bă, eu nu fac vaccin! Că eu nu știu. Eu sunt om prost, dar fac ce au zis Sfinții Părinți, care au vorbit cu Dumnezeu.

Eu vaccin nu fac! De ce? Păi dacă Sfinții Părinți spun că vaccinul este lepădare, eu nu mă lepăd de Hristos chiar dacă îmi tai capul. Nu că-mi impui tu verde certificat verde… Să-și vadă de treaba lor cu certificatul verde. Eu nu fac lepădare, că asta e vaccinul. Eu nu știu știință.

Eu cred în Dumnezeu. Aa, cred în medicii pe care Dumnezeu i-a pus și în medicamentele pe care El le-a făcut. Dar Sfinții Părinți spun să nu fac vaccin, iar eu cred în ei. Nu mă lepăd de Dumnezeu”, a adăugat patronul FCSB.