EXCLUSIV| Gigi Becali îi dă replica lui Mitică Dragomir în scandalul mausoleului de veci. ”Vreau să fiu înmormântat în patru metri de pânză și aruncat în pământ”

Gigi Becali a vorbit marți seară, în exclusivitate, la România TV, despre mausoleul de veci de la noul său palat. După ce Mitică Dragomir a dezvăluit că latifundiarul din Pipera vrea să își ridice un loc de veci de lux, finanțatorul FCSB i-a dat replica bunului său prieten și a explicat cum stau de fapt lucrurile.

15 aug. 2023, 22:45
EXCLUSIV| Gigi Becali îi dă replica lui Mitică Dragomir în scandalul mausoleului de veci. ”Vreau să fiu înmormântat în patru metri de pânză și aruncat în pământ”
Gigi Becali îi dă replica lui Mitică Dragomir în scandalul mausoleului de veci.

Gigi Becali îi dă replica lui Mitică Dragomir în scandalul mausoleului de veci. Gigi Becali a mărturisit că atunci când va pleca de pe acest pământ vrea să fie înmormântat asemeni călugărilor.

Citește și Investiție spectaculoasă pregătită de către Gigi Becali. Premieră în România

Gigi Becali îi dă replica lui Mitică Dragomir în scandalul mausoleului de veci

Mai mult, latifundiarul din Pipera a exclus ipoteza lansată în presă de Mitică Dragomir conform căreia, își va ridica un mausoleu în noul său palat.

”Așa crede el, nu că am făcut! Ca să fiți convinși, eu vreau să fiu înmormântat în patru metri de pânză, exact ca călugării și aruncat în pământ, direct nici măcar coșciug nu vreau! Direct în pământ și pământ peste mine și cu asta basta! Și undeva, unde să nu știe lumea unde sunt”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la România TV.

Recent, Mitică Dragormir a dezvăluit în cadrul emisiunii „Maxprofețiile lui Mitică” faptul că latifundiarul din Pipera vrea să își ridice mausoleu la noul său palat, unde se va muta în curând.

”Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvluit Dumitru Dragomir.

În urmă cu 15 ani, Gigi Becali a luat decizia de a ridica o biserică la circa doi kilometru de casa lui din Pipera, după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League. După ce lucrarea va fi gata, acesta are de gând să se mute lângă această biserică. Acesta a investit 10 milioane de euro pentru întregul proiect.

Plecând de la construcția lui Becali, Horia Ivanovici a dezvăluit numele celui mai impresionant cimitir din lume. Este vorba despre Cimitirul Cristofor Columb, din Havana, Cuba, situat în cartierul Vedado.

„În lumea asta știi care e cel mai tare cimitir din lume, unde mausoleele și criptele zici că ești în cel mai tare oraș vintage pe care l-ai văzut vreodată, de un lux orbitor. Zici că ești în timpul NewYork-ului sau Londrei din anii 1850-1900.

Cel mai tare cimitir din lume, o să râdeți, este obiectiv turistic, se duc milioane de oameni pe an, este Cimitirul din Havana, în Cuba. N-ai văzut în viața vieților tale. Nu că mausolee, operă de artă, vilă!

La cubanezi cu cât ai fost mai respectat, locul de veci trebuie să fie mai luxos. Cu coloane Victoriene. Milioane de oameni vizitează. Turiștii se bat să vadă Cimitirul din Havana. Niște cripte, niște clădiri arhitecturale…”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Citește și Au plecat cu coada între picioare. Gigi Becali nu a vrut să le dea un leu cerșetorilor care i-au înconjurat mașina. S-a enervat și i-a trimis acasă