EXCLUSIV | Gigi Becali, teorie halucinantă despre noul val COVID-19. „Cei vaccinaţi s-au vaccinat la chiuvetă. Suntem imunizaţi natural”

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, s-a declarat optimist că România va fi ocolită de cel de al şaselea val al pandemiei COVID-19. În stilul caracteristic, latifundiarul din Pipera, cunoscut pentru pasiunea sa pentru creşterea oilor, susţine că românii sunt "natural" deoarece unii dintre cei care au făcut vaccinul anti-COVID s-au vaccinat "la chiuvetă".

02 iul. 2022, 20:58
EXCLUSIV | Gigi Becali, teorie halucinantă despre noul val COVID-19. „Cei vaccinaţi s-au vaccinat la chiuvetă. Suntem imunizaţi natural”

Gigi Becali a reacţionat sâmbătă seara în direct la România TV, după ce a fost întrebat despre creşterea numărului de infectări din Portugalia, o ţară europeană cu o populaţie vaccinată în proporţie de peste 86%.

„Părerea mea este că noi nu o să avem probleme. Suntem în procent foarte mic vaccinaţi. Şi cei vaccinaţi s-au vaccinat la chiuvetă. Nu o să avem probleme. Suntem imunizaţi natural!”, a afirmat patronul FCSB.

Citeşte şi: Elitele planetei se reunesc la Forumul Economic Mondial de la Davos. Întâlnirea trebuia să aibă loc în ianuarie, dar a fost amânată din cauza pandemiei

De asemenea, Gigi Becali a continuat printr-o „pledoarie” asemănătoare celor promovate de adepţii teoriilor conspiraţiei, potrivit cărora elitele care ar forma „oculta” s-ar întâlni la Forumul Economic de la Davos pentru a stabili viitorul planetei.

„Atunci când e o întâlnire la Davos, să ne gândim ce ne mai pregătesc. Acolo la Davos se întâlnesc cu împăratul lor şi le spune ce trebuie să facă. Până când nu vor pune însemnul 666 pe frunte sau pe mână, nu se vor lăsa!

Numai că Dumnezeu le-a stricat planurile. Aveau planuri să ajungă pe la vreo 6-7 vaccinuri, să bage cipul. Uite că Dumenzeu le-a stricat planul.

Aţi văzut şi cu măştile. Nu purta mască. S-a demonstrat ştiinţific că masca a fost o mare nenorocire. S-a demonstrat şi cu vaccinul că aşa a fost. Acum Dumnezeu ştie ce vom mai face”,  a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali şi Florentin Pandele, din nou la tribunal. Ce a cerut judecătorilor latifundiarul din Pipera

În noiembrie 2021, omul de afaceri Gigi Becali a intervenit în emisiunea lui Victor Ciutacu, „Punctul Culminant” de la România TV, pentru a vorbi despre tratamentul anti-Covid cu Ivermectină.

Gigi Becali a declarat că, dacă Ministerul Sănătăţii i-ar da licenţă pentru producţia de Ivermectină, ar oferi-o la un preţ simbolic, de 1 leu, farmaciilor, pentru a o distribui populaţiei, astfel că pandemia ar fi învinsă.

„Nu le-am dat Ivermectina, le-am dat doar arbidol, ca Ivermectina intra la dopaj”

Un opozant vehement al vaccinării, Becali le-a spus fotbaliştilor de la FCSB să nu se vaccineze şi i-a sfătuit să se trateze cu Arbidol, un produs care nu este avizat în UE.

„Fotbalistii mei m-au intrebat si le-am zis, e lepadare, copii nu mai faceti. Eu asa le-am spus, ca sa nu se vaccineze, nu am dovezi. Asa e parerea mea si am spus-o. Sa vedem peste 6 luni-un an cine o sa pice, cum o sa pice aia vaccinati si noi luam campionatul. Nu le-am dat Ivermectina, le-am dat doar arbidol, ca Ivermectina intra la dopaj.

Eu fac in fiecare zi, de doua ori pe zi gargara cu tuica, fac pentru ca asa cred. Eu cred ca am avut Covid de 50 de ori, il simt in nas, in gat, fac putina gargara si aia e. Eu simt imediat, ii zic si nevestei, azi m-a atacat Covidul. La mine in loc sa scada anticorpii, cresteau, nu inseamna ca l-am avut? Dar mie nu mi-e frica de el”, spunea atunci Becali.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gigi Becali: „Eu fac gargară cu ţuică de două ori pe zi. Cred că am avut de 50 de ori Covid, fac o gargară şi îl arunc”