EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022. O săptămână cu multe veşti bune şi conjuncturi favorabile. Mulţi nativi vor primi sprijin neaşteptat

În această săptămână majoritatea corpurilor astrale au o influenţă echilibrată între bine şi rău, totul depinde de alegerile pe care le facem fiecare dintre noi. Planeta Mercur schimbă sectoarele de viaţă influenţate.

12 apr. 2022, 14:03
EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022. O săptămână cu multe veşti bune şi conjuncturi favorabile. Mulţi nativi vor primi sprijin neaşteptat

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022. Cum reacţionează fiecare zodie, aflaţi în rândurile următoare de la astrologul România TV, Adi Bunea.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022 BERBEC

Vei primi mai multe veşti bune: una legată de o sumă de bani care o să-ţi parvină, alta despre un eveniment la care te vei simţi bine. Pe de altă parte, câştigurile din munca ta pot să scadă şi persoane pe care te bazai nu te vor mai ajuta, iar aceste lucruri nu prea bune reprezintă o pată pentru faptele rele din trecutul tău.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022 TAUR

Câştigurile rezultate din munca ta pot creşte urmare a unor acţiuni ale partenerului de viaţă şi ale celorlalţi membri ai familiei. Aceste ebenficii pot fi în acelaşi timp şi rezultatul unei karme bune. În schimb nu te vei putea distra deloc din cauza unei probleme de sănătate, în special dacă vei pleca într-o deplasare de plăcere în străinătate.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie GEMENI

Mai mulţi factori pot contribui concomitent la îmbunătăţirea stării tale de sănătate. O veste bună pe care o primeşti plus rezultatele pozitive din activitatea profesională îţi dau o bună imunitate. Atmosfera din căminul familial poate fi puţin tulburată de unele neînţelegeri cauzate de problemele financiare.

Citeste si Urmeaza Luna plina roz! Prima Luna plina a primaverii 2022

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022 RAC

Faptele bune din vieţile tale anterioare îţi aduc acum anumite conjuncturi favorabile. Astfel, beneficiezi de sprijin din partea unor prieteni, iar câştigurile tale personale pot creşte. Cu toate acestea, poţi primi una sau mai mutle veşti nefavorabile legate de activitatea ta profesională sau despre relaţia cu partenerul tău de viaţă.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie LEU

Îmbunătăţirea rapidă a stării tale de sănătate şi excelentele relaţii pe care le ai acasă cu membrii familiei te fac să obţii bune rezultate în activitatea ta profesională. Totuşi, câştigurile rezultate din munca şi eforturile tale personale pot înregistra o scădere dacă în trecut nu ai ajutat material persoane aflate în dificultate, deşi aveai posibilităţi.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022 FECIOARĂ

Poţi înregistra o creştere a prestigiului şi astfel poţi fi sprijinit în acţiunile tale de persoane cărora ai reuşit să le câştigi încrederea. Astfel, beneficiezi de susţinere materială şi primeşti sfaturi plus alte informaţii utile. În cazul influenţei astrale nefavorabile, starea ta de sănătate se poate deteriora după prea multe petreceri şi distracţii.

Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie 2022 cu Adi Bunea BALANŢĂ

Este posibil un progres în viaţă dacă nu vei da înapoi din faţa unei oportunităţi de a avansa în plan profesional, caz în acre trebuie să-ţi asumi anumite riscuri şi să faci sacrificii. În schimb, datorii rele din vieţile tale anterioare îţi pot aduce dificultăţi financiare care se pot răsfrânge asupra bunului trai din căminul familial.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022 SCORPION

Poţi dobândi unele câştiguri provenind din alte surse decât munca ta sau de la alte persoane. Aceste beneficii materiale vin prin intermediul unor persoane care te simpatizează. Poţi avea probleme în activitatea profesională din cauza unor probleme de comunicare şi prin amestecul partenerului de cuplu.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022 SĂGETĂTOR

O deplasare de plăcere în ţară sau în străinătate poate întări relaţia de cuplu. Cei care nu au un partener pot găsi persoana potrivită în acelaşi cadru. Cu toate acestea, lumea nu va avea vorbe bune la adresa ta din cauza atitudinii tale pline de egoism în situaţia în care nu vei acorda cuiva sprijin material, deşi vei avea posibilităţi.

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu. Luna Neagră vine cu schimbări, iar eclipsa aduce pierderi băneşti

Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie 2022 CAPRICORN

Faptele bune din trecutul tău îţi aduc acum circumstanţe favorabile în plan profesional şi poţi beneficia de sprijin material în special din partea unui membru al familiei. Chiar şi aşa, poţi rata o ocazie de progres în viaţă din cauza pasiunii tale pentru distracţie sau unei probleme de sănătate apărute din neglijenţă.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie 2022 VĂRSĂTOR

Vei avea o perioadă favorabilă pentru a te ocupa de lucruri care te pasionează sau îţi fac plăcere. Astfel, poţi merge la petreceri sau în excursii cu fraţii tăi şi cu partenerul de cuplu şi te vei simţi bine. În cazul nefavorabil, o sumă de bani sau un obiect de valoare provenind de la cineva din familie nu va mai ajunge la tine.

Horoscop Adi Bunea 11-17 aprilie PEŞTI

Câştigurile din munca şi efortul tău obţinute în circumstanţe oarecum norocoase pot aduce creşterea gradului de bunăstare de acasă pentru toţi membrii familiei. Totuşi, poţi avea unele neînţelegeri cu partenerul motivate de activitatea ta profesională, cel mai probabil din cauza programului tău foarte încărcat de la muncă.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.

.