EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga România TV, Cătălina Gulan, aduce vești bune pentru toți nativii din zodiac. Află cu s-au pregătit astrele să ne răsfețe în următoarea săptămână.

26 ian. 2024, 11:13
EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura
EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga România TV, Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie în exclusivitate la România TV. Săptămâna aceasta debutează, încă, sub influența Lunii Pline în Leu. Cu alte cuvinte, la finalul săptămânii trecute am fost loviți de un val de energie extrem de puternic, pe parcursul weekend-ului am avut timp să ne punem ordine în gânduri și în suflet, iar acum ar trebui să începem săptămâna în forță. Luna plină în Leu ne-a ajutat să ne echilibrăm emoțiile, să descoperim și redescoperim care sunt atuurile noastre și să lucrăm la stima de sine.

Citește și: Horoscop WEEKEND 26-28 ianuarie 2024. Luna plină a lupului a trecut. Cum se simt efectele in weekend? Zodiile care sunt pline de speranță în dragoste

Avem parte de o săptămână extrem de încărcată din punct de vedere energetic, dat fiind Luna Plină s-a cam jucat cu emoțiile noastre. Cu toate că acest eveniment astral a adus în viața noastră mai multă claritate, pentru unii dintre nativi, revelațiile din această perioadă au fost mult prea puternice și acest aspect i-a destabilizat într-o oarecare măsură. Nu trebuie să uităm totuși faptul că Luna Plină de la finalul săptămânii trecute ne-a pus față în față cu o oglindă, cu realitatea, cu eul nostru interior, în cel mai profund mod posibil.

În această nouă săptămână, ar trebui să consolidăm lucrurile pe care le-am descoperit despre noi și să proiectăm în jurul nostru această aură minunată pe care am reușit să o descoperim. Dacă vrei să afli cum vei fi influențat de energiile Universului, te invit să parcurgi următoarele rânduri pentru un horoscop aplicat pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie în exclusivitate la RomâniaTV.net

Berbec

Nativii acestei zodii reușesc, pur și simplu, să strălucească. În ultima perioadă, au investit enorm de mult timp pentru a-și pune planurile în ordine, iar acum pare că totul se leagă de la sine. Universul „conspiră” în favoarea lor, iar ceea ce pare a fi noroc, nu este decât rezultatul muncii lor. Eforturile le sunt recunoscute, iar un câștig financiar consistent se arată în cale. Poate fi vorba despre o primă, despre un loc de muncă mai bun sau despre un proiect care aduce, în sfârșit, veniturile la care visau.

Taur

Pentru acești nativi, Luna Plină în Leu de la finalul săptămânii trecute a venit la pachet cu multă introspecție. Taurii încă nu au reușit să descopere ce își doresc cu adevărat, iar noua săptămână începe într-un con de umbră. Chiar dacă pare că nimic nu are sens și că, oricât ar încerca să găsesească o soluție pentru problemele lor, lucrurile nu se leagă, trebuie să înțeleagă, până la urmă, că acesta este un mic blocaj personal. Indicat ar fi să încerce să se detașeze puțin de subiect și să privescă lucrurile „la rece”. Doar așa vor putea să vadă imaginea de ansamblu.

Gemeni

Știm deja că Gemenii sunt nativi duali, iar hotărârea nu este punctul lor forte. De această dată, aceștia vor fi puși în fața unor situații care nu le vor permite să jongleze cu gândurile lor. Nativii trebuie să ia o hotărâre în cel mai scurt timp posibil și să găsească echilibrul perfect între rațiune și instinct. Este posibil ca lucrurile să se întâmple rapid, iar cuvântul lor să decidă într-o situație de viață și de moarte. Nativii trebuie să apeleze la toată maturitatea și înțelepciunea de care dispun.

Citește și: Horoscop 27 ianuarie 2024. „Unii oameni ceartă ploaia, alţii dansează în ea”. Alege cine vrei să fii în weekend

Rac

Racii se vor simți prinși la mijloc într-un conflict care nu le aparține. Nativii acestei zodii vor fi puși în situația de a-și exersa abilitățile de negociator și moderator. Cel mai probabil, este vorba despre o situație din familia lor, care a născut tensiuni uriașe. Din fericire, această zodie este cunoscută pentru abilitățile sale în această direcție și pentru faptul că este capabilă să spună adevăruri cu foarte mare delicatețe. Racii nu ar trebui să se lase afectați sau dezechilibrați de aceste evenimente neplăcute, tocmai pentru că nu au legătură directă cu ei.

Leu

Leii au parte de câteva zile nu tocmai fericite. Tocmai ce a trecut luna plină exact prin zodia lor, iar nativii au avut șansa sau, mai bine spus, neșansa de a descoperi care sunt lucrurile care îi nemulțumesc în ceea ce privește viața personală. Nu este exclus ca acești nativi să ia decizia de a ieși din relația în care se află sau de a deschide o discuție extrem de serioasă despre viitorul cuplului. Îi sfătuim totuși să nu se lase ghidați de primul instinct și să treacă problema și prin filtrul rațional.

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie în exclusivitate la RomâniaTV.net

Fecioară

Se arată la orizont o săptămână excelentă pentru Fecioare, care au reușit să găsească în interiorul lor toate resursele necesare pentru a lăsa în spate trecutul și suferințele și pentru a-și deschide, din nou, inima în fața iubirii. Au disponibilitate emoțională și sunt pregătite să ofere și să primească dragoste. Pentru nativii care sunt singuri, această săptămână ar putea aduce o persoană importantă în viața lor, care să se dovedească a fi exact sufletul pereche. Pentru nativii care sunt deja într-o relație, acesta este un moment oportun pentru a reaprinde flacăra iubirii și pentru a aduce pasiunea din cuplu la cel mai înalt nivel.

Balanță

Pentru nativii acestei zodii, această săptămână nu poate fi decât una extraordinară. Luna Plină i-a ajutat să realizeze că sunt anumite lucruri care ar trebui lăsate în urmă. Balanțele au făcut, cu adevărat, ordine în viața lor, iar acum pot să se bucure de viață și de tot ce are aceasta de oferit. Această zodie are capacitatea extraordinară de a o lua de la zero și de a transforma acest moment într-o adevărată rampă de lansare. Îi sfătuim să se lase ghidați de intuiție și să nu privească înapoi, căci noua direcție pe care au căpătat-o este extrem de benefică.

Scorpion

Ultima perioadă le-a dat viața peste cap nativilor Scorpion. Totuși, vorba românească care spune că „tot răul spre bine” li se potrivește de minune. Aceștia au avut șansa de a descoperi care sunt persoanele pe care se pot baza cu adevărat și care dintre prieteni merită atenția lor. Vor fi puși în situația de a taia de la rădăcină anumite legături, care nu le sunt deloc benefice. Acest proces va fi unul destul de dureros pentru nativi, însă pe termen lung Scorpionii se vor asigura că au în jurul lor oameni care îi prețuiesc în mod real. Mai mult de atât, îi sfătuim pe nativi să acorde atenție suplimentară sănătății în această săptămână, căci există o serie de probleme pe care le-au cam ignorat.

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie în exclusivitate la RomâniaTV.net

Săgetător

Pe Săgetători îi sfătuim să dea fuga pe site-urile cu vacanțe și city-break-uri, pentru că nu mai au energie pentru nimic. Au nevoie de o pauză, de timp pentru ei, dar și de aventura după care tânjesc, în general, acești nativi. În ultima perioadă, s-au simțit un pic blocați. Parcă prea multă muncă strică, cel puțin asta se întâmplă în cazul acestor nativi. Nu mai au idei, iar fluxul creativ nu mai curge așa cum erau ei obișnuiți. Tocmai ca să nu intervină frustrările, poate că ar fi mai bine să se detașeze un pic de la viața cotidiană și să se răsfețe măcar câteva zile pe o plajă îndepărtată sau pe pârtia de schi.

Capricorn

Ei bine, Capricornii au avut parte de un weekend extrem de aglomerat, în care au pus la cale un plan elaborat de afacere, pe care săptămâna asta vor încerca să îl pună și în aplicare. Au făcut toate calculele, au analizat bugetul, au analizat investiția, dar și potențialele pierderi și pare că sunt mai hotărâți ca niciodată să se arunce în această direcție. Nu vor să încerce marea cu degetul; din contră, se avântă cu entuziasmul unui adolescent către acest drum, și foarte bine fac. Aceasta este schimbarea de care aveau nevoie în viața lor și este foarte binevenită.

Vărsător

Nativii acestei zodii visează la vacanță, la soare, la mare și la relaxare. Au avut o serie de responsabilități, pe care au reușit să le ducă la bun sfârșit, iar acum chiar se pot bucura de câteva zile mai liniștite. Cu această ocazie, reușesc să echilibreze viața de cuplu cu cea profesională, iar nivelul lor de satisfacție va crește exponențial. Au mintea limpede și pare că totul s-a aliniat în favoarea lor. Sunt unii dintre norocoșii acestei săptămâni, care reușesc să simtă cu adevărat ce înseamnă fericirea.

Pești

Pentru Pești, această săptămână este una extrem de încărcată din punct de vedere spiritual. Poate că au avut câteva momente de rătăcire, iar Luna Plină în Leu i-a ajutat să își redescopere credințele. Vor întoarce puțin fața de la lumea materială și se vor concentra pe aspecte ce țin de sufletul lor și de relația cu divinitatea. Pare că au reușit să câștige o doză sănătoasă de înțelepciune și că pot face astfel încât comuniunea cu Dumnezeu să fie mult mai profundă. Acest lucru le va aduce liniște, bucurie și o stare de spirit mult mai bună.

Citește și: Horoscop special: 4 zodii care respiră ușurate după Luna plină! NOROCUL îi lovește din plin, iar BANII sunt la ei acasă