EXCLUSIV. Ilie Năstase, primele declaraţii după moartea lui Florin Condurăţeanu: „Mi-e frică de un singur lucru”

Ilie Năstase a făcut primele declaraţii după moartea lui Florin Condurăţeanu, în direct, la România TV. Fostul sportiv este extrem de şocat de vestea care a întristat întreaga ţară şi şi-a exprimat regretele faţă de pierderea jurnalistului.

28 iun. 2021, 22:40
EXCLUSIV. Ilie Năstase, primele declaraţii după moartea lui Florin Condurăţeanu: „Mi-e frică de un singur lucru”
Ilie Năstase, primele declaraţii după moartea lui Florin Condurăţeanu

Ilie Năstase, primele declaraţii după moartea lui Florin Condurăţeanu. Fostul tenismen îşi aminteşte şi poartă în suflet vorba celebrului jurnalist „Te pup pe suflet!”. Consideră că şi-a făcut treaba extrem de bine şi era, poate, cel mai mare iubitor de ţară şi de neam.

Citeşte şi: Florin Condurăţeanu a murit. Jurnalistul a făcut stop cardio-respirator

Ilie Năstase, primele declaraţii după moartea lui Florin Condurăţeanu

Îmi pare rău! Îmi aduc aminte că mereu spunea că „Te pup pe suflet!” şi asta mi-a plăcut cel mai mult. Dacă toţi ne-am face treaba, am fi toţi patrioţi. Mie mi-e frică de un singur lucru, să mă duc la Bucureşti, pentru că acum stau mai mult la Constanţa, şi să trec pe la Arcul de Triumf şi să văd steagul Ungariei„, ne-a declarat în exclusivitate Ilie Năstase.

Dan Negru a rămas fără cuvinte la auzul veştii şi spune despre jurnalist că era un om „uriaş” şi făcea parte din oamenii omenoşi. „Fabulos om! Nu am eu ce să spun prea multe despre Ţuţu. Mi-a zis într-o zi vorba lui Călinescu: „Există două căi, omenia şi neomenia”. Ţuţu a fost un „uriaş”, dacă te durea orice, îţi găsea cel mai bun medic”, ne-a declarat şi jurnalistul Dan Negru.

Fuego a rostit câteva cuvinte de durere, când a aflat că fostul jurnalist a încetat din viață. ”Țara asta a pierdut un mare român. Cele mai frumoase mesaje le-am primit de la Florin Condurățeanu. Un mare patriot român. Rar se va mai naște un astfel de om”, a spus Fuego la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Florin Condurăţeanu a murit

Florin Condurăţeanu a avut o poveste de viaţă cutremurătoare. Părinţii lui au murit de tineri, la acelaşi spital, la o distanţă de 10 luni unul de celălalt.

La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.

Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac.

Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă.

Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, povestea Condurăţeanu la Antena Stars.