EXCLUSIV | Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian rupe tăcerea. Cine a folosit telefonul artistului după moarte. „Îi ştia codul”

Noi detalii halucinante ies la iveală la doar o zi de la înmormântarea lui Petrică Mîţu Stoian. Telefonul regretatului artist a fost accesat la două zile la decesul care a şocat întreaga ţară.

11 nov. 2021, 23:13
EXCLUSIV | Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian rupe tăcerea. Cine a folosit telefonul artistului după moarte. „Îi ştia codul”

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian, Doru Guşman, a declarat, joi, în direct la emisiunea Punctul Culminant de la România TV, că sora regretatului interpret de muzică populară a fost cea care a luat telefonul pe care l-a folosit Mîţu Stoian.

„Sora lui Mîţu, fiind mai aproape de Reşiţa. De la Arad la Reşiţa e mai aproape decât de la Craiova la Reşiţa. Ea a luat acel telefon. Sâmbătă, pe la 4 şi ceva, când îi era rău, nepotul lui zice: domnule Doru, să mergem la clinică să luăm maşina. Am plecat cu el. Ne-am dus, am luat hainele fără alte amănunte. Maşina e a mea şi a lui Petre”, a povestit impresarul cântăreţului care s-a stins din viaţă sâmbătă.

Citeşte şi: Sora lui Petrică Mîțu Stoian, mărturie cutremurătoare după ce a fost audiată: Glumea, dar scuipa sânge. Și-mi spunea: ”Uite sor-mea cum am ajuns”

Doru Guşman a explicat că avea o firmă împreună cu Petrică Mîţu Stoian pe care era înregistrată atât maşina, cât şi telefonul mobil folosit de artist.

„Telefonul este pe firmă. Este tot al meu şi al lui. E firma pe care este acea maşină, telefonul şi ce mai e. Suntem asociaţi. Suntem 50-50% din acţiuni.

Telefonul era la sora lui şi am văzut că ascundea geanta. Luase telefonul şi actele cu care a plecat Petre de la Craiova. Actele nu le-am văzut. Telefonul l-am văzut. Mi-a dat telefonul şi am plecat acasă. „, a spus Guşman, în direct la România TV.

Impresarul a mai precizat că Andreea, fiica sa, era mai apropiată de Petrică Mîţu Stoian, fiind cea care îi cumpărase telefonul mobil.

„Fiică mea îi ştia codul (de la telefonul mobil). Ea e singura care-l ştie. A intrat în telefon ca să arate pozele pe care le trimisese Petre, că a fost în cameră.

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian rupe tăcerea. Ce mesaj i-a trimis artistul înainte de a i se face rău: „După ce a ieşit din cameră, m-a sunat şi mi-a trimis poze”

Mai mult, Doru Guşman a afirmat că are asupra sa telefonul lui Petrică Mîţu Stoian, dar anchetatorii nu i-au cerut detalii despre acest dispozitiv, cu toate că a fost audiat chiar miercuri, în ziua înmormântării.

„În ziua înmormântării m-a audiat. Ofiţerul nu m-a întrebat de niciun telefon pentru că telefonul era acasă. Azi, văzând la televizor, am luat telefonul în geantă”, a mai spus Guşman.

Nici până în acest moment, impresarul nu a aflat cine i-a recomandat lui Petrică Mîţu Stoian să urmeze terapia cu oxigen în cameră hiperbară la clinica privată Nera, de lângă Reşiţa.

„Nu ştiu. Nu am umblat în telefonul lui. Nu mi-a zis absolut nimic. Am sunat-o pe fiică-mea şi mi-a spus: eu am umblat să le trimit pozele, că Petre a fost în cameră.

După ce a ieşit din cameră, m-a sunat şi mi-a trimis poze cu ce mâncase înainte, platoul pe care-l mâncase la prânz.

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri cutremurătoare după moartea artistului. „Încă mai sună telefonul”

Doru Guşman a susţinut că nu a avut curiozitate să vadă cu cine a discutat Petrică Mîţu Stoian, în ultimele clipe din viaţă.

„Nu m-am uitat. Jur! Nu m-am uitat. Sunt persoane care nu ştiu că a murit. Încă mai sună telefonul. Nu am răspuns la niciunul!”, a mai spus impresarul lui Petrică Mîţu Stoian.

Ce probleme de sănătate avea Petrică Mîţu Stoian

„Îi ştiam afecţiunile de aproape 20 de ani. Ştiam ce probleme are cu inima şi că nu are voie să se ducă acolo. Eram conştient de asta, chiar dacă nu sunt medic!”, a mai precizat Doru Guşman.

De asemenea, impresarul a menţionat că nu ştie cine i-a recomandat lui Petrică Mîţu Stoian să meargă la clinica privată pentru a face terapia hiperbară.

„Mergeam cu Petre la medic ca şi cum mergi cu un copil. Cu mine a fost ultima dată (la doctor) şi medicul curant i-a dat o adresă de unde i-a specificat afecţiunile cardiace pe care le are.

N-au auzit să-i fi spus aşa ceva! N-am auzit să-i fi spus că vrea să se ducă să intre în acea cameră (cu oxigen)! Nu l-am auzit pe Petre spunându-i doctorului Militaru (medic cardiolog din Craiova) că se duce la o clinică pentru acea cameră”, a mai explicat impresarul lui Petrică Mîţu Stoian.

Citeşte şi: Primele declarații ale medicului care l-a tratat în camera hiperbară pe Petrică Mîțu Stoian, la clinica privată: „Eu l-am tratat. Nu cred că artistul a murit din cauza expunerii la oxigen”