EXCLUSIV. ÎPS Teodosie, o nouă ieşire virulentă pe tema buletinelor electronice: E ceva împotriva logicii. Cum reacţionează când vede o nuntă LGBT VIDEO

ÎPS Teodosie a venit cu o nouă reacţie acidă în ceea ce priveşte noile buletine electronice. Înaltul prelat spune că tricolorul nu trebuie să lipsească de pe buletin având în vedere că este identiatea noastră.

24 aug. 2021, 23:09
EXCLUSIV. ÎPS Teodosie, o nouă ieşire virulentă pe tema buletinelor electronice: E ceva împotriva logicii. Cum reacţionează când vede o nuntă LGBT VIDEO

ÎPS Teodosie, o nouă ieşire virulentă pe tema buletinelor electronice.  Acesta a adăugat că tot ce se întâmplă cu noile cărţi de identitate este împotriva democraţiei.

ÎPS Teodosie, o nouă ieşire virulentă pe tema buletinelor electronice: E ceva împotriva logicii, împotriva democraţiei!

„Ceea ce a fost până acum a fost acceptat logic, firesc, de ce să venim cu ceva camuflat care dă apă la moară unor lucuri nefireşti. Cred că românii trebuie să îşi spună cuvântul.

Cum a spus Patriarhia şi tricolorul, de ce să lipsească de pe buletin. Tricolorul este simbolul nostru, pentru care au murit atâţia soldaţi. E identitatea noastră. E de neacceptat. E ceva împotriva logicii, împotriva democraţiei.

Democraţia înseamnă ca majoritatea să îşi spună cuvântul. Orice lege de democraţie ne spune asta. Cei care vin şi spun altceva, sunt antidemocratici”, a declarat ÎPS Teodosie, pentru România TV.

Citeşte şi: Buletin electronic 2021. Ministrul de Interne a făcut anunţul aşteptat de români: Vor putea solicita cartea de identitate electronică din luna august!

Totodată, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe susţine că genul are doar un înţeles binar care denotă fie sfidarea prin ignoranţă a gramaticii, fie ocultarea adevărului prin minciună.

Biserica Ortodoxă e împotrivă „genului” pe noile buletine electronice. „A susţine că genul are doar un înţeles binar (‘masculin’ sau ‘feminin’) denotă fie sfidarea prin ignoranţă a gramaticii, unde genul este la el acasă, fie ocultarea adevărului prin minciună, plus discriminarea cruntă, prin tăcere, a ‘neutrului’. În discuţia politicianistă, nu în absentul dialog public, despre opţiunea între ‘sex’ şi ‘gen’ referitoare la noile cărţi de identitate, acest din urmă termen nu are nicio legătură cu identitatea biologică a persoanei care primeşte acest document, ci doar cu recenta ideologie a transgenderismului care începe să pătrundă ca un gaz toxic şi în interstiţiile spaţiului public românesc.

Pe uşa larg deschisă a unor instituţii, a căror raţiune ultimă este chivernisirea responsabilă şi onestă a binelui comunitar în toate registrele lui, nu a diluării acestuia până la confundarea cu surogate pline de e-uri ideologice total nesănătoase”, a spus Bănescu.

Citeşte şi: Biserica Ortodoxă e împotrivă „genului” pe noile buletine electronice: „Ideologia transgenderismului începe să pătrundă ca un gaz toxic în spațiul public românesc!”
 

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&d=n&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2HxB5gA-R9N49zfvAYIGigfdSx064uzVXcfUQ_LA4Kd94Cy3xOWFgjDyM&v=NezotwwWPxE