EXCLUSIV Locul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie 

România TV a descoperit locul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie.

04 apr. 2021, 15:53
EXCLUSIV Locul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie 
EXCLUSIV Locul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie 

Locul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie. România TV a descoperit în zona șoselei Fundeni garajul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie după ce toți cei implicați în poveste au început să se bârfească.

Locul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie

Citeşte şi Bilanţ coronavirus 4 aprilie 2021. Numărul de amenzi, mai mare ca numărul cazurilor noi

Discuţie Reporter- Îmbălsămător

– Îl cunosc pe un băiat din ăsta, îmbălsămător,  și m-a rugat: ‘domnul Nicu, ajută-mă și pe mine să îmi dai niște formulare din astea de îmbălsămare, că nu am!’  ‘Îți dau de-astea în alb! În alb, fără ștampilă, fără nimic!’.

Vrând să-i dau de-alea ”în alb”,  i-am dat două-trei, acum mi-am dat seama…’băi, și i-oi fi dat cu ștampila de la medicul meu?’

– Cum îl cheamă pe acest îmbălsămător?

– Adi ”Panda” îl știu eu! 

Adi ”Panda”, de fapt Adrian Vasile, este un personaj controversat din lumea pestriță a îmbălsămătorilor. El a fost dat afară pe rând de la IML Ilfov și apoi de la morga spitalului Cantacuzino.

Acum lucrează pentru o firmă de pompe funebre cu spații în Pantelimon, exact cartierul în care a fost găsit abandonat unul dintre cele două coșciuge de zinc sosite din Marea Britanie.

O echipă România TV a găsit în zona Fundeni garajul care figurează oficial ca depozit de sicrie al firmei la care Adi ”Panda” lucrează”, și unde se fac, potrivit anchetatorilor, îmbălsămările ilegale.

Discuţie Reporter- Localnic

Unde face îmbălsămări Adi ”Panda”? 

– Poate să fie aici! Nu știu, aici este ceva cu…E depozit de coșciuge!Posibil să aibă aici legătură! Aici e un domn pe care îl cheamă Paul.

– De la o firmă de pompe funebre?!

– Da! 

– Aici e depozit de coșciuge, într-adevăr, dar mai vine câte-o mașină funerară de la Paul…

– Păi e depozitul lui. Acum, ce face înauntru…

Morții covid repatriați devin bombe biologice în capelele din România. Două cazuri trase parcă la indigo au șocat o întreagă țară: doi români morți de coronavirus în Anglia au fost transformați în morți ”ne-covid” cu ajutorul unei parafe puse de un îmbălsămător.

Citeşte şi Situaţie critică în România. Vlad Voiculescu: „Avem azi două noi recorduri. Prioritatea zero este salvarea de vieţi”

În exclusivitate la România TV doctorul a recunoscut că semnează… ca primarul.

Discuție Reporter- Doctor

Deci eu nu am făcut… Eu nu știu cazul!

– Actul este semnat de dumneavoastră! Ăsta! Cine-i golan în povestea asta?

– Este clar că cineva mi-a sustras un formular! Eu cu mâna mea n-am completat acel act! De vreo 3-4 luni de zile, într-adevăr, de frica asta de îmbolnăvire el rămâne și face îmbălsămarea, eu nu stau înăuntru! Deci nu stau efectiv în spatele lui, cum făceam de obicei! Cobor în mașină, înapoi! Mi-e frică! Nicu rămâne și face autopsia, eu îl aștept jos. Cineva s-a folosit de un formular de-al meu!

– Dumneavoastră ați semnat că primarul și cineva a făcut rost de bani!

– Doamne ferește! Nici nu vreau să cred așa ceva!

Traseul morților covid repatriați, îmbălsămați ilegal și apoi îngropați conform tradițiilor este acum anchetat la serviciul ”Omoruri”.