EXCLUSIV. Mădălin Ionescu: „O să vina o epidemie de cazuri de cancer”

Mădălin Ionescu a declarat într-un interviu, exclusiv pentru România TV, că "se estimeaza că o să vina o epidemie de cazuri de cancer, pentru că autoritățile medicale i-au ignorat sau pentru că oamenii s-au temut să intre în spitale".

10 feb. 2021, 23:37
EXCLUSIV. Mădălin Ionescu: „O să vina o epidemie de cazuri de cancer”
Mădălin Ionescu, interviu exclusiv pentru România TV

EXCLUSIV. Mădălin Ionescu. „Sunt oameni care sunt în stare de orice. Asta o spune istoria. Eu am zis că OMS a eșuat în repetate randuri, a pornit acum cu frica de a nu eșua iar. Nu s-a justificat la început. În prima fază numărul morților nu a justificat declararea pandemiei. A fost o grabă uriașă a celor de la OMS care a generat un haos uriaș pe planetă, a creat uriașe pierderi economice, a distrus destine. Sunt peste 100 de milioane de oameni care și-au pierdut joburile.

Mulți au murit pentru că nu au fost băgate în seamă de sistemul medical. Se estimeaza că o să vina o epidemie de cazuri de cancer pentru că autoritățile medicale i-au ignorat sau pentru că oamenii s-au temut să intre în spitale.

Au fost neglijaţi pacienţi cu forme extreme. Una e să ai o problema medicala. Înțeleg că nu suntem singuri pe planetă și Romania nu-și permite sa răspundă presiunilor de afara. Puteau autoritățile române să administreze mai bine criza, să le ia și banii celor de la UE și să nu fie excese cu internările forțate. Asta e rezultatul gândirii lui Arafat.

Au fost oameni bogați cu forma în spital, că au fost suspecți sau pozitivi. Suntem singura țară din lume. Nici Ceaușescu nu avea acest curaj. Au fost cazuri de femei gravide și puse în saloane cu bolnavi de Covid. Ulterior au fost retestate și s-a descoperit că nu aveau așa ceva. Cine o să plătească pentru aceste eșecuri și decizii aberante?

Au fost oameni sub tratament depistati pozitivi, sau au fost mutați și au paralizat și au murit, oameni care nu au mai putut să fie tratați corect. Protocoalele impuneau așteptarea rezultatului și s-au prapadit. Astea sunt fapte cu caracter penal, la un moment dat cineva o să plătească. Să nu creada că vor ramane fără consecinte juridice la nesfarsit„, ne-a mărturisit fostul prezentator.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Mădălin Ionescu: „Suntem în plin război. OMS s-a straduit greu să obțină o pandemie”

EXCLUSIV. Mădălin Ionescu: „Eu daca as fi premier, m-aș retrage”

Eu ca politician, dacă eram, nu as fi avut prea multă autoritate în zona asta. Nu-si permit să le reproșeze că mor oamenii din lipsa lor de decizie. Îi înțeleg ca atunci cand Arafat a zis că e gravă și trebuie să internam cu forța, să băgăm legea carantinarii. Am fost o zona în care s-au făcut excese majore și nejustificare.

Apropo de teoria conspiratiei. Ti-am dat date care au arătat că a fost o straduta a OMS și în anii precedenti de a obtine o pandemie. Ca e o metafora, că e o figura de stil, ca e o realitate, nu știm, asta ne arată faptele. OMS a impus niște protocoale aberante în prima faza și pe parcursul crizei medicale care a dus la cosentinte economice grave.

Sunt economii majore care au fost aproape prabusite. Economia SUA a avut mult de suferit. Dacă virusul a plecat din laborator, din Wuhan, bănuiesc că au avut și antidotul. Dacă a fost creat acolo cum spun mai mulți, e logic că a existat și un antidot. Dacă l-au inventat, clar știau și cu ce se vindeca. China este foarte bine. Este prima economie a lunii. În china te duci pe stadion, oamenii nu poarta masca. Au o viata cum noi nu ne permitem să avem.

Eu daca as fi premier, m-aș retrage din aceasta organizatie mondiala a sanatatii pe o perioada mai mult sau nu determinata de timp. Pana cand intr-adevar aceasta organizatie a gestionat o pandemie sau ne-a impus o pandemie, poate ca cei de la OMS au dreptate, dar am mari rezerve si nu sunt singurul care gandeste asa, OMS a gestionat mizerabil aceasta pandemie.

Faptul ca doi trei politruci din tara asta au iesit in public si au lansat ca orice opinie de alta natura face parte din zona conspirationista este unul dintre instrumentele de manipulare publica elementare folosite de serviciile secrete pentru a manipula imaginarul colectiv. E foarte simplu sa pui niste etichete, de aia care nu cred in virus, e un fel de manta publica, un ritual si multi oameni cad in plasa, daca esti liber este obligatoriu sa cauti o informaţie din mai multe surse. E obligatoriu sa cauti, ca sa intelegi un subiect în ansamblul lui„, ne-a mai declarat Mădălin Ionescu.