EXCLUSIV / Marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, mândri de fina lor Medana Oprea, care i-a emoționat profund cu ultima sa poezie. Puțini știu că ei sunt părinții spirituali ai lui Alin Oprea și ai soției sale

A mai rămas doar puțin timp până când Medana și Alin Oprea își vor jura iubire veșnică în fața Lui Dumnezeu. Cei doi viitori miri sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile și, alături de nașii lor, aceștia așteaptă cu sufletul la gură marele moment.

17 aug. 2023, 13:44

Medana și Alin Oprea sunt în culmea fericirii. A mai rămas doar puțin timp până când își vor uni destinele în fața Lui Dumnezeu. Emoțiile sunt uriașe, iar întregul eveniment se anunță a fi unul extraordinar.

Medana și Alin Oprea, alături de nașii lor, așteaptă cu mare bucurie ziua cea mare. Așa cum vă spuneam încă din titlu, puțini sunt cei care știu că marele psihoterapeut Menis Yousry și soția sa le vor fi părinți spirituali celor doi.

Legătura dintre Menis Yousry și Medana este una veche, ce ține de ani buni, astfel că acum relația lor va trece la următorul nivel, cel de naș-fină. Menis Yousry, psiholog, terapeut sistemic de cuplu si de familie, speaker internațional, producator de film, artist, autor, este, dincolo de un profesionist desăvârșit, și un om de mare valoare.

Medana și Alin Oprea au doar cuvinte de laudă la adresa părintelui lor spiritual. De asemenea, și Menis Yousry și-a exprimat bucuria și recunoștința legăturii dintre el, soția sa, și viitorii fini.

Menis Yousry, declarații, în exclusivitate, pentru RomâniaTV.net

În exclusivitate pentru RomâniaTV.net, Menis Yousry a vorbit pentru prima oară despre legătura minunată pe care o are cu viitorii fini, dar și despre cât de frumos și natural a venit invitația de a le deveni părinți spirituali alături de Elena, frumoasa sa soție.

Când ești iubire și când ai sufletul curat, pașii tăi negreșit te vor duce acolo unde vei întâlni oameni care sunt pe aceeași frecvență, pe același drum, fără să forțezi sau să faci vreun calcul. Asta s-a întâmplat cand Medana mi-a scris să ne invite la nunta lor, noi deja aveam un eveniment important stabilit, și-mi amintesc atât de bine cum treceam rând pe rând prin toate stările, dorindu-mi să fim acolo, să trăim alături de ei o zi atât de importantă, plină de magie, și, pur și simplu ca-n oglindă, eu si Medana am scris în acelasi timp cât de tare ar fi fost nu numai să venim, dar să fim și nașii lor. Prezența lor ne aduce mereu multă căldură și lumină în suflet”, a declarat Menis Yousry.

De asemenea, marele psihoterapeut, cunoscut atât în țară, cât și în lumea întreagă, ne-a vorbit și despre sentimentele pline de admirație pe care le are față de viitorii fini, a căror relație o aseamănă atât de bine cu cea dintre el și soția sa Elena. Menis Yousry le-a dat, totodată, și câteva sfaturi definitorii pentru ca binele, prosperitatea, liniștea, pacea și, mai ales, iubirea, să-i înconjoare pe cei doi, în noua familie pe care o formează.

Să descopere și să iubească pasiunile unul altuia, să le contopească. Medana să-și pună viata în mâinile lui Alin și Alin să-și pună viața în mâinile Medanei, asta înseamnă să fii cu totul acolo, fără rezerve, ci 100%, iar astfel, vor oferi și primi 100% în relatia lor. Dar noi știm că ei deja pășesc pe acest drum împreună. Iubirea lor e reală, pură și simplă, asta o face unică și de netăgăduit, iar noi suntem mai mult decât fericiți să poposim de acum în viata lor, să le fim nași, prieteni, familie, sprijin, să fim acolo cu ei și pentru ei.

Întâlnirea dintre ei nu a fost o pură întâmplare, ci o călătorie frumoasă. Îi sfătuiesc să învețe să iubească, să se vindece, să aprecieze fiecare moment, pentru că viața este o călătorie, iar s-o împarți cu omul pentru care ai face totul, ai da totul știind că e reciproc, e cu adevărat o binecuvântare. Și pentru că povestea lor de iubire ne amintește mereu de povestea noastră de iubire, nu putem decât să ne înclinam cu recunoștință în fața frumuseții destinului care ne-a adus împreună!”, a declarat, în exclusivitate pentru România TV, renumitul psihoterapeut.

Nașii Medanei Oprea, impresionați profund de poeziile sale

Așa cum bine știți, Medana Oprea este dincolo de o femeie de succes și o artistă desăvârșită. Atât ea, cât și soțul ei, Alin Oprea, știu cum să le bucure inimile oamenilor dragi din viața lor. Dacă Alin Oprea își transpune trăirile prin muzică, frumoasa Medana își expune emoția prin poezie.

Iată poezia pe care Medana le-a dedicat-o tuturor nașelor ei, în ziua de Sfânta Maria:

Maria
O maică preacurată
Tu inima o vezi
Când e îndurerată
Și nu o neglijezi

Desculță către tine
Alerg, cad în genunchi
Și lacrima amară
Devine dulce gând

În gând de mulțumire
Ești bucuria mea
Știind că-n adormire
Oferi iubirea ta

În rugăciune pură
Icoana ți-o ating
Și simt acea căldură
În suflet când mi-e frig.

Așezi mâna ta caldă
Pe umăr când te rog
Să fii omniprezentă
Când am un dialog

Cu Fiul și cu Sfinții
În rugăciune-ți cer
Să-mbrățișezi părinții
Ce astăzi sunt la cer

Cu milă și-ndurare
Pentru copiii noștri
În orice-mprejurare
Să îi ferești de monștri

De monștri necredinței
Când sunt întunecați
Să aibă soare-n suflet
Și-n inimă curați

Să-nalțe rugi spre tine
Să caute lumina
În îndrumări creștine
Tu să le fii regina

Cu ruga înțeleaptă
Ne protejezi pe toți
Cu mâna ta cea dreaptă
Să ne-ocrotești tu poți

În mila fără margini
Pe care ne-o oferi
Tu ne alini, ne sprijini
Ne dai din nou puteri

În psalmi și-n rugăciune
Tu pretutindeni ești
Cu mare-nțelepciune
Adesea ne vorbești.

Talentul Medanei nu a fost apreciat doar de soțul ei, cât și de nașii lor. Alături de Menis Yousry, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net, a vorbit și soția sa, Elena, o femeie superbă, așa cum chiar fina ei o descrie.

Elena Yousry ne-a povestit despre cât de impresionată au fost ea și soțul ei de creativitatea Medanei, precizând că au toată încrederea că, în cel mai scurt timp, fina lor va publica și prima carte de poezii.

Poezia, muzica sunt cele mai ușoare modalități de a-ți exprima emoția, sentimentele, și cred că Medana, în creațiile ei, cu eleganță și rafinament, cu cât își deschide mai mult sufletul către Alin, cu atât mai inspirată și creativă este. Asta arată cât de în siguranță se simte lângă soțul ei, putând fi vulnerabilă, aducând la suprafață și așternând pe hârtie sensibilitatea, valorile, iubirea, armonia. Acesta a și fost modul în care noi am ajuns să ne atingem inimile, să ne conectăm, iar acum zâmbim vietii în calitate de nasi, și ne trăim bucuria de a fi martori la iubirea lor! Când am citit poezia Medanei, era și Menis lângă mine, și am fost atât de impresionați și emoționați de profunzimea și sensibilitatea cu care a așternut gândurile ei cu atâta măiestrie. Abia așteptăm să îi citim primul volum și o susținem și încurajăm să îl publice pentru că va fi foarte apreciat de către public”, ne-a declarat Elena Yousry.

De asemenea, soția lui Menis Yousry ne-a vorbit și despre nunta finilor lor. Aceasta spune că, deși nu sunt la prima experiență în calitate de nași, acest eveniment este cel mai emoționant dintre toate. În plus, am fost curioși să aflăm detalii și despre ținuta pe care nașa o va îmbrăca în ziua cea mare.

Nu este pentru prima oară, dar, de data acesta, emoțiile parcă sunt mai mari. Rochia este făcută de Iulia Ivanov, care îmi face ținutele de ani de zile, doar cu materiale haute couture. Pentru că noi locuim atât în Londra, cât și în România, m-am ocupat din timp de ținutele noastre să nu omitem niciun detaliu, deoarece noi suntem în Vietnam la Retreat Terapeutic Process, seminar destinat celor din Romania, cât și la alte trei seminarii ținute pentru cei din Vietnam. Abia așteptăm să revenim în țară pentru nunta de vis a finilor noștri”, a spus Elena Yousry.

Dar asta nu e tot, pentru că, trebuie să recunoaștem, că talentul soției lui Alin Oprea a depășit barierele legate de domeniile de activitatea.

Pe lângă Elena și Menis Yousry, și ceilalți nași, Aurelian și Daniela Boiț, au fost de-a dreptul copleșiți de sensibiltatea cuvintelor Medanei Oprea.

Aurelian Boiț, nașul Medanei și al lui Alin Oprea, este de profesie consilier juridic, cu o vastă experiență profesională în cadrul ANAF, fiind și Decanul Colegiului Consilierilor Juridici din Arad. De asemenea, este implicat activ în mediul socio-cultural, organizând de-a lungul timpului nenumarate acțiuni culturale și filantropice, alături de soția lui, care au ca scop principal sprijinirea performanțelor elevilor arădeni la învățătură, artă, cultură, sport și, totodată, sprijinirea semenilor aflați în dificultate.

De asemenea, Daniela Boiț, soția sa, o femeie frumoasă și elegantă, este prezentatoare în cadrul acestor evenimente de avengură în zona de vest a țării. Așadar, poezia Medanei este dovada că talentul și pasiunea ajung la inimile și celor mai puternici oameni, indiferent de domeniul de activitate.

Medana Oprea, despre legătura cu nașii

Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, ne-a vorbit și ea, în exclusivitate, despre cât de mult îi admiră pe toți viitorii nași. Tânăra spune că părinții lor spirituali sunt oameni de mare valoare, de la care are ce învăța întotdeauna.

‘Părinții noștri spirituali sunt familia noastră. Fiecare dintre ei este un exemplu demn de urmat. Provin din domenii diferite, dar pe fiecare îi leagă valorile comune. Au rămas alături unii de ceilalți și la bine dar și la greu. Ceea ce admir și pot învața de la fiecare în parte este parteneriatul și lucrul în echipă. Am învățat că atunci când apar provocări, nu îți găsești consolarea în brațele altora, ci remediezi situația cu care te confrunți în relația cu soțul tău, oricât de dificilă ar fi aceasta. Am învățat că niciodată nu mergi la somn supărată și îmbufnată pe soțul tău. Doar așa poți construi. Am atâtea nașe extrem de valoroase. De la frumusețe fizică, la frumusețe sufletească și o inteligență rară. Toate sunt femei puternice și femei de succes”, ne-a spus Medana.

Și, referitor la poezia prezentată mai sus, Medana Oprea ne-a declarat că aceastaa fost scrisă cu dedicație pentru toate nașele sale. Soția lui Alin Oprea are un respect aparte pentru toate femeile care îi vor deveni familie, pe care le admiră, le respectă și le iubește.

Poezia scrisă în zi de mare sărbătoare a fost special compusă pentru nașele mele. Unele cu nume de Maria, altele nu. Elena și Menis Yousry au fost profund impresionați când au citit-o, ei fiind acum în Vietnam cu evenimentele lor atât de bine cunoscute. Iar Daniela-Maria cu Relu Boiț m-au încurajat în publicarea primului meu volum de poezii, ea fiind vizibil emoționată, mai ales că poartă și nume de Maria.

Cu Elena și Menys Yousry mă cunosc încă din anul 2018 și mă leagă amintiri frumoase de ei. Am participat la un seminar de-ale lui, Essence Process, care a avut loc la Cluj. Din acel moment am avut mereu o admirație deosebită pentru el și Elena. Ceea ce face este unic, experința lui nu are egal în România și nu numai, iar Elena, care este o femeie superbă și extrem de inteligentă, se asigură că fiecare eveniment ajunge la cel mai înalt nivel, implicându-se trup și suflet în toată activitatea sa. De atunci am legat o prietenie frumoasă și o admirație reciprocă. În anul 2021 l-au cunoscut și pe Alin, iar simpatia a fost, evident, reciprocă.

Suntem onorați să îi avem alături de noi în calitate de părinți spirituali și chiar îmi simt căsnicia mult mai în siguranță cu un astfel de naș, care este o somitate în domeniu. Cine s-ar fi gândit în anul 2018 că în următorii 5 ani îmi vor fi părinți spirituali. Viața ne surpinde atât de plăcut când noi suntem echilibrați și funcționăm la un nivel de vibrație mai înalt, când credința și compasiunea sunt valorile după care ne ghidăm viața” a declarat Medana, în exclusivitate, pentru RomâniaTV.net.

CITESTE SI: Alin Oprea, impresionat de darul emoționant primit de la soția sa. Medana îl face cel mai fericit bărbat / Exclusiv