EXCLUSIV. Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga: „A plecat foarte supărată”

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga. Cântăreaţa de muzică populară a mărturisit că avea o legătură specială cu fina ei, ştia că nu se simte bine şi că nu voia să meargă la spital. Vestea morţii a aflat-o de pe reţelele de socializare şi a crezut că este o glumă.

29 mart. 2021, 09:30
EXCLUSIV. Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga: „A plecat foarte supărată”
Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga. Artista spune că regretata cântăreaţă de muzică de petrecere a plecat foarte supărată, deorece nimeni nu a vrut să o ajute. Avea mari probleme financiare, de un an de zile nu mai avea din ce trăi.

Citeşte şi: Se schimbă regulile de înmormântare în cazul oamenilor răpuşi de COVID după moartea Corneliei Catanga. „Am găsit soluţii optime”

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga

Cornelia Catanga i-ar fi spus Mariei Dragomiroiu că nu se simţea bine, aşa că aceasta din urmă a rugat-o să se ducă la spital. Catanga a refuzat.

Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu. M-am dus la soţul meu să îi zic, am crezut că este o farsă. Mi-a zis apoi Aurel Pădureanu că a murit.

Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă”, a declarat Maria Dragomiroiu la România TV.

Aurel Pădureanu: „Gigi Becali nu ne-a ajutat cu nimic!”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei soliste Cornelia Catanga, este încă în șoc și dărâmat de durere după moartea artistei. Mai mult, e foarte supărat pe promisiunile false care au apărut în presă, în ultimele zile.

Aurel Pădureanu și-a condus sâmbătă soția pe ultimul drum. Cu câteva zile înainte, bărbatul spunea disperat că nu are bani să se ocupe de înmormântare.

Gigi Becali s-a oferit să îl ajute, însă, potrivit declarațiilor făcute astăzi de Aurel Pădureanu, acționarul Steaua nu i-ar fi acordat vreun ajutor.

Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik.

Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga.


loading...
Partenerii noștri