EXCLUSIV | Marina Almăşan, despre momentul emoţionant în care l-a cunoscut pe Victor Socaciu. „A fost o iubire la prima vedere”

Marina Almășan a reacţionat, în direct la România TV, după ce Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani. Celebra prezentatoare a mărturisit că moartea artistului care i-a fost soţ nu a lăsat-o "rece", mai ales că au împreună un fiu.

27 dec. 2021, 16:14
EXCLUSIV | Marina Almăşan, despre momentul emoţionant în care l-a cunoscut pe Victor Socaciu. „A fost o iubire la prima vedere”

Marina Almășan şi Victor Socaciu au fost căsătoriţi timp de 16 ani, însă în 2012 au divorțat. Prezentatoarea de la TVR 1 a mărturisit că fiul ei este afectat de pierderea tatălui său.

„Durerea cea mai mare este a fiului meu pentru că se spune că atunci când venim pe lume avem două aripi. Una dintre aripi este mama, cealaltă aripă este tatăl.

Fiul meu a rămas fără una dintre aripi şi este un moment greu pentru el. Vă mărturisesc că nici pe mine nu m-a lăsat rece, chiar dacă în ultima vreme mesajele din spaţiul public au arătat o oarecare animozitate între noi”, a declarat Marina Almăşan, în direct la România TV.

De asemenea, Marina Almăşan a mărturisit că momentul în care l-a cunoscut pe Victor Socaciu a fost „iubire la prima vedere”.

„Nu pot să uit începutul anilor ’90 în care făceam „Ceaiul de la ora 5” şi poetul Lucian Avramescu, care mi-a fost mentor şi care s-a stins şi el acum câteva zile în urmă, mi-a spus la un moment dat: de ce nu foloseşti ca imn al emisiunii tale melodia „La un ceai” cântată de Victor Socaciu pe versurile mele?

I-am spus că eu nu-l cunosc pe Victor Socaciu personal. Nicio problemă. O să-l aduc eu la una dintre emisiunile tale.

Din momentul în care m-am întâlnit cu Victor Socaciu, a fost o iubire la prima vedere, aş putea spune, deşi ştiam că e celebru, dar nu îl cunoşteam ca om.

De atunci am rămas nedespărţiţi. Am avut o căsnicie lungă, frumoasă la începuturile ei.

Copilul nostru este rodul unei iubiri de ambele părţi. De aceea, în astfel de momente, îţi revin întotdeauna în minte momentele frumoase ale relaţiei cu omul respectiv. Îmi doresc ca amintirea lui să rămână între români. Ştiu că sunt foarte mulţi ca îi iubesc muzica şi i-au fost fani. Sper ca prin aceste cântece el să continue să rămână între noi. Copilul lui să crească cu credinţa că a avut un tată pe care l-au preţuit pentru arta sa semenii noştri”, a povestit Marina Almăşan.

Citeşte şi: Victor Socaciu a murit. Marina Almăşan: Drum lin, spre stele, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea

Marina Almăşan, după moartea lui Victor Socaciu. „A murit un om pe care l-am iubit foarte mult cândva şi a cărui muzică o preţuiesc”

Fosta soţie a lui Victor Socaciu a vorbit, de asemenea, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat artistul în ultimii ani.

„Să nu uităm că acum 12-13 ani în urmă, când Victor Socaciu suferea de insuficienţă renală cronică, medicii aceştia pe care i-a blamat actorul Dan Puric şi poate într-o oarecare măsură ar avea dreptate, medicii aceştia i-au oferit soţului meu de atunci şansa de a mai trăi încă 13 ani, având un diagnostic considerat fără scăpare la vremea aceea.

Aceiaşi medici pe care azi îi criticăm sunt cei care l-au ajutat pe Victor Socaciu să mai compună, să mai cânte pentru oamenii din jurul lui, să se bucure de oamenii dragi.

Pentru mine, a murit un om pe care l-am iubit foarte mult cândva şi a cărui muzică o preţuiesc şi astăzi”, a spus prezentatoarea de la TVR 1.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Dan Puric, sfâşiat de durere după moartea lui Victor Socaciu. „A plecat spre Domnul un mare român”

Marina Almăşan spune ce promisiune i-a făcut Victor Socaciu după ce s-au căsătorit. „Dacă o să-mi faci fecior, o să-ţi ridic o statuie”

Totodată, Marina Almăşan a spus că Victor Socaciu i-a dedicat piesa „Lângă inimă îmi stai”.

„Victor a scris foarte mult în acei 16 ani în care am fost împreună. Am scos împreună 5-6 CD-uri. I-am fost alături. L-am sprijinit în toate acţiunile şi sunt câteva cântece pe care mi le-a dedicat şi care mi-au rămas aproape de suflet. Cele mai frumoase cuvinte pe care mi le-a spus. Le ţin minte.

Când ne-am căsătorit, mi-a spus aşa: dacă o să-mi faci fecior, o să-ţi ridic o statuie. N-a mai apucat să-mi ridice statuia. Feciorul este, însă, un băiat de toată isprava şi sunt bucuroasă că avem un copil minunat”, a conchis ea.

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici. 12 ani au fost împreună. Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almăşan. Aceasta l-a întâlnit pe Victor în anii 80, când era studentă şi crainic la „Radiovacanţa Costineşti”, iar artistul se număra printre greii muzicii folk. S-au reîntâlnit peste 10 ani, când Marina îşi croia un drum ca realizator şi moderator TV la TVR. În 1996, între ea şi artist s-a înfiripat o poveste de dragoste, deşi fiecare era căsătorit. Ea a divorţat pentru Victor în 1996 şi s-a căsătorit cu acesta în acelaşi an, conform Libertatea.

Separarea celor doi nu a fost una ușoară, multe vorbe au aruncat unul împotriva altuia în spațiul public. După Victor Socaciu, Marina Almășan și-a refăcut viața alături de Georgică Cornu, de care s-a despărțit în 2020.