EXCLUSIV! Martor-cheie în cazul crimelor din Caracal: Casa Groazei era bordel, Luiza a fost batjocorită de cel puţin 12 persoane

Publicat: Sâmbătă, 03 August 2019 13:26 // Actualizat: Duminică, 04 August 2019 10:28 // Sursa: romaniatv.net

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a prezentat, în exclusivitate, la România TV, un martor-cheie în cazul crimelor din Caracal. Bărbatul a declarat că este vorba de o reţea de trafic sexual, căreia i-au căzut victime atât Alexandra, cât şi Luiza. De 10 ani s-ar fi întâmplat toate acestea, spune martorul, cel care a fost în casa criminalului.

Martorul-cheie a povestit la România TV calvarul prin care au trecut cele două adolescente.

Bărbatul susţine că vinovaţi pentru dispariţia fetelor sunt alte persoane, Gheorghe Dincă fiind doar un pion al unei întregi reţele de trafic de minore.

"În Bold, lângă fabrica de pâine, domnul Tomel care se ocupă cu tuburi de oxigen, vă rog să îl ridicaţi de acasă. Vă trebuie mandat, aveţi mandatul, eu, viaţa mea. De ce să îl ridice? Pentru că este capul reţelei. Cine e în spatele lui de îl ţine în braţe? Tot în bold, un anume Bebe, e strungar, iar fata lui e angajată DIICOT sau CSAT. Deci luaţi-i pe aştia doi. Nu ştiu cum o cheamă, dar pe el sigur îl ştiu. Astea două persoane să fie ridicate", a explicat martorul sub acoperire.

El mai spune că în locuinţa presupusului criminal aveau loc numeroase orgii sexuale, Casa Groazei fiind, de fapt, un bordel.

Totodată, martorul precizează că Luiza ar fi fost violată de cel puţin 12 persoane înainte de a fi traficată. 

"Acest Tomel a luat pe fata primă, pe Luiza, el personal a dus-o la 12 persoane de a făcut dragoste cu ea. A avut-o 12 persoane. Deci nu vă mint. Iar o fată din data trecută, care a fost alea 30, din 2012, că persoana asta nu a făcut-o de o săptămână două, a mai ţinut legătura cu ea. O să vă dau datele concrete şi probe reale", a mai spus martorul.

Bărbatul afirmă că îşi poate susţine declaraţiile cu probe, explicând că deţine filmări de la întâlnirile cu membrii reţelei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Alexandru Cumpanasu crime Crime Caracal luiza martor cheie Caracal
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H