EXCLUSIV. Mărturiile cutremurătoare ale uneia din tinerele agresate de actorul violator: „M-a strâns de gât și m-a ameninţat”

Mărturiile cutremurătoare ale uneia din tinerele agresate de actorul violator. Raluca a declarat cum acesta a urmărit-o seara și cum a încercat să o violeze. Tânăra vine și cu un mesaj către toate fetele care au trecut prin asta.

04 feb. 2021, 09:58
EXCLUSIV. Mărturiile cutremurătoare ale uneia din tinerele agresate de actorul violator: „M-a strâns de gât și m-a ameninţat”
Raluca a fost agresată de actorul violator

Mărturiile cutremurătoare ale uneia din tinerele agresate de actorul violator. Raluca a făcut declaraţii în exclusivitate pentru România TV şi a povestit momentele de groază prin care a trecut.

Veneam de la muncă, s-a întâmplat în data de 5 decembrie, la ora 21.30. Nu l-am simţit, nu ştiu de când era în spate, credeam că vrea să treacă pe lângă, i-am făcut loc, el m-a atacat, m-a prins de la spate, m-a strâns de gât și voia să mă bage în curtea unui bloc.

Citeşte şi: Actorul Alexander Zudor, arestat pentru viol. A încercat să agreseze sexual o femeie, în lift- VIDEO

Mărturiile cutremurătoare ale uneia din tinerele agresate de actorul violator

A fost o tentativă de viol, nu a încercat să fure nimic de aici. Mi-am dat seama că era tentativă de viol, m-a ameninţat verbal, a zis să nu ţip. Primul instinct a fost să mă ţin de gard, am opus rezistenţă, nu cred că se aştepta. La un moment dat s-a oprit și mi-a dat drumul şi a fugit. Am întâlnit un echipaj, de la poliţia locală, aveau lumini în funcţiune. Ei cred că bărbatul a văzut luminile, s-a speriat şi a fugit.Nu ştiu dacă aş avea un mesaj pentru el. Nu m-am gândit la asta, nu cred… nici nu l aş întreba de ce, nu cred că ar fi un motiv. Un mesaj am pentru fete însă, nu e o ruşine să vorbeşti despre asta, e normal să arătăm că sunt cazuri, să schimbăm ceva, să ne unim şi să schimbăm ceva în această privinţă”,

ne-a declarat Raluca.

Cum se deghiza şi cum acţiona actorul violator

Alexander Zudor, actorul din Capitală acuzat de violuri în serie se deghiza când iesea să îsi pândească victimele. Acesta acorda o atenție deosebită vestimentației. Folosea haine închise la culoare, care să nu iasă în evidență. Purta bluze cu glugă și avea chiar o jachetă cu două fețe, pe care o întoarcea pe dos după fiecare atac.

Așa se explică faptul că nu se temea să atace în zonele unde existau camere de supraveghere. Bărbatul comitea agresiunile în apropierea locuinței sale, astfel ca se intorcea rapid acasă.

Agresorul și-a calculat fiecare pas și și-a analizat înainte toate victimele. Extrem de prudent, bărbatul nu ataca dacă ținta sa îl observa că o urmărește, iar în cazul în care tinerele începeau să țipe, fugea imediat.

Victimele au mărturisit că bărbatul le-a amenințat cu un cater. Deși era înarmat, în momentul în care femeile opuneau rezistență, atacatorul nu le rănea, ci fugea de la locul faptei. La fel acționa și dacă tinerele pe care le urmărea îl observau înainte de a se năpusti asupra lor. Renunța și se retrăgea acasă.