Exclusiv / Medana este cea mai norocoasă femeie. Cum a răsfățat-o Alin Oprea de 8 Martie! ”Ne vom aminti toată viața de aceste momente”

Pentru Alin Oprea și iubita lui dragostea plutește în aer. Fie că vorbim de Ziua Îndrăgostiților, fie de o zi normală sau de 8 Martie, cert este că cei doi știu cum să păstreze flacăra iubirii vie.

08 mart. 2022, 18:43

Alin Oprea și Medana

formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Sunt tineri, frumoși, plini de viață și știu să trăiască clipa din plin. Artistul și frumoasa lui iubită au învățat să facă sărbătoare din orice și își trăiesc iubirea în cel mai frumos fel.

Și pentru că astăzi este o zi specială, Ziua Femeii, îndrăgitul artist și partenera lui nu puteau să facă excepție de la regulă, astfel că au sărbătorit din plin cu acest prilej. Spunem că au sărbătorit deja, asta pentru că Medana și Alin Oprea au petrecut în avans de 8 Martie, într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Spania.

Cei doi au știut cum să îmbine utilul cu plăcutul, astfel că munca și distracția au mers mână în mână. Alin Oprea a susținut mai multe concerte în Spania, iar iubita lui, ca de fiecare dată, i-a fost alături și nu l-a lăsat singur o clipă. De altfel, Medana ne-a și povestit, în exclusivitate pentru Româniatv.net, despre felul în care a petrecut în Spania alături de iubitul ei, dar și de unii dintre cei mai buni prieteni ai lor.

”Am avut parte de două săptămâni superbe în Spania. Ne-am bucurat de timpul frumos și obiectivele turistice vizitate, de concertele lui Alin care au avut mare succes, alături de românii noștri dragi. Gastronomia este senzațională, iar bisericile vizitate ne-au umplut sufletul de emoție și bucurie. Am avut parte de prietenii sincere care s-au legat pe viață cu organizatorii evenimentului, Ramona și Sorin Mușa, care ocupă un loc special în inima noastră”, ne-a declarat tânăra.

Totodată, frumoasa Medana ne-a declarat că vacanța petrecută în Spania a fost una deosebită pentru că a avut ocazia, încă o dată, să-i vadă fericirea și liniștea de pe chip iubitului ei, bărbatul pe care dragostea ei l-a făcut, parcă, alt om.

”Am petrecut 8 Martie în avans, românește, cu veselie și bună dispoziție, împreună cu Ramona și Sorin Mușa, Maria Dragomiroiu, Bobby, Daniela Gyorfi, George Tal, Lorenna și Vali Tache. Eu cu Alin am dansat toată noaptea pe muzica artistelor enumerate, în ciuda faptului că dansul nu este punctul forte al lui Alin. Momentele artistice fiind de excepție, nu am putut rezista tentației de a dansa. Sunt fericită când văd că se bucură din plin de viață și savurează momente care, în trecut, erau doar rutină pentru el”, a mai spus frumoasa parteneră a lui Alin Oprea.

Și, bineînțeles, așa cum ne-a obișnuit, simpaticul artist a reușit încă o dată să-și răsfețe iubita într-un mod inedit.

”Am avut parte și de o surpriză foarte frumoasă de Ziua Femeii, din partea lui Alin. Am petrecut doar noi doi, la Cuenca, și am trăit momente pline de emoție și entuziasm pe care cu siguranță ni le vom aminti toată viața. Am vizitat aici faimoasă Catedrală a Maicii Domnului, Podul Sfântului Pavel, Castelul, turnul Mangana, casele suspendate în stânci, dar, mai ales, monumentul magnific dedicat sfintei inimi a lui Iisus”, a spus Medana.

Și pentru că astăzi este o zi specială pentru toate femeile, Medana a ținut să transmită un mesaj emoționant și plin de căldură tuturor reprezentantelor sexului frumos.

”Azi, de 8 Martie, doresc tuturor femeilor, mamelor, bunicilor, doamnelor profesor, multă fericire, să trăiască în armonie și echilibru cu ele, cât și cu cei dragi sufletului lor. Iar eu personal îmi doresc să fie pace în lume, iubire și empatie între semeni”, a declarat Medana.