EXCLUSIV | Medicul Monica Pop îl desfiinţează pe Raed Arafat. „Să ne împuşte dacă asta vrea! Spune că au dreptul numai vaccinaţii. Înseamnă că trei sferturi din populaţia României este discriminată”

Medicul Monica Pop l-a criticat în termeni duri pe Raed Afarat, secretar de stat în Ministerul de Interne, deoarece îi anunţă pe români să pot participa la evenimente culturale pe baza certificatului de vaccinare, în condiţiile în care specialiştii în sănătate au ajuns la concluzia că şi persoanele vaccinate anti-COVID pot transmite boala infecțioasă.

03 aug. 2021, 22:02
EXCLUSIV | Medicul Monica Pop îl desfiinţează pe Raed Arafat. „Să ne împuşte dacă asta vrea! Spune că au dreptul numai vaccinaţii. Înseamnă că trei sferturi din populaţia României este discriminată”

Medicul Monica Pop îl desfiinţează pe Raed Arafat. Fostul manager al Spitalului de Oltalmologie din Capitală a criticat măsurile impuse de autorităţi prin care românii sunt anuntaţi că pot participa la anumite evenimente şi acţiuni doar dacă sunt vaccinaţi anti-COVID.

„Felicitările mele teatrelor care îşi fac reclamă şi spun că nu e nevoie de certificat de vaccinare. Au foarte mare dreptate. Ştim foarte bine că vaccinaţii se pot infecta şi pot transmite. La ce foloseşte certificatul de vaccinare? Ne foloseşte lor ca să nu facă o formă mai gravă de boală. Asta e clar, dar nu celor din jur!”, a declarat dr. Monica Pop, în direct la Romania TV.

Invitată în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” prezentată de Victor Ciutacu, Monica Pop a afirmat că Raed Arafat anunţă prin televiziuni „lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”.

„Domnul Arafat, să ne împuşte dacă asta vrea. Nu poate să continue să se comporte aşa! A început să iasă pe televizoare şi să spună că tot felul de lucruri care nu sunt conforme cu realitatea şi lucrurile astea nu e normal să se întâmple.

El spune că au dreptul numai vaccinaţii. Înseamnă că trei sferturi din populaţia României este discriminată. Deci, 70% din oamenii din ţara asta nu au drepturi pentru că vrea domnul Arafat!

Înţeleg să vrea teste. Aia înţeleg. Aşa aflii dacă omul e bolnav sau nu, prin test, dar cu certificatul de vaccinare obligatoriu, iar nevaccinaţii să nu aibă drepturi! După părerea mea, va pierde prin ordonanţă preşedinţială la primul proces pe care i-l face cineva”, a spus dr. Monica Pop, medic olfalmolog.

Citeşte şi: Medicul Monica Pop avertizează asupra vaccinării copiilor: „Există şi un pericol, deci trebuie grijă foarte mare”

Monica Pop, avertisment despre vaccinare anti-COVID: „Unde este lista cu bolile care contraindică efectuarea vaccinării?”

„Şi pe noi ne condiţionează (pe medici, n.red) . Nu ştiu cum nişte medici pot să facă lucrul aceasta. Au spus de la capul ţării, de la domnul preşedinte, de la premier, că vaccinarea nu va fi niciodată obligatorie. Ceea ce fac ei e un şantaj. În loc să convină oamenii şi să le spună lucrurile adevărate,

Unde este lista cu bolile care contraindică efectuarea vaccinării?”, a mai precizat Monica Pop.

Citeşte şi: Monica Pop vorbeşte despre efectele adverse ale vaccinului antiCOVID: „Mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. Oamenii trebuie să știe!”