EXCLUSIV Mihai Tudose, despre transferul arşilor în incendiul de la Petromidia: „Nu cumva domnul Florin Cîţu minte?”

Fostul premier PSD Mihai Tudose a intervenit telefonic la România TV pentru a comenta declaraţia premierului Florin Cîţu, care a afirmat că cei doi răniţi grav în incendiul de la Petromidia vor fi transferaţi în străinătate la intervenţia sa.

04 iul. 2021, 20:24
EXCLUSIV Mihai Tudose, despre transferul arşilor în incendiul de la Petromidia: „Nu cumva domnul Florin Cîţu minte?”

Mihai Tudose a criticat şi bâlbâielile guvernului Cîţu în redactarea PNRR, care nu a fost nici până acum aprobat de Comisia Europeană, iar după ce organismele europene vor intra în vacanţă, dosarul României va intra din nou în analiză abia din toamnă.

„Cand avem asa prim ministru, nu este niciun efort, ne iese natural. Ma uit la stiri si am impresia ca suntem intr-o piesa de Kafka. Nici nu stiu cu ce sa incep. Nici nu ma intereseaza ca 12 tari au luat deja banii, ci ca noi puteam deja sa avem banii in cont si sa repornim motoarele economiei, dar nu-i avem.

Comisia si tot Parlamentul European intra in vacanta, asa ca abia in tomna se va relua analiza dosarului.

Dar premierul Citu este in campanie electorala si bate tara in lung si-n lat. La Vaslui au vrut primarii PSD sa vorbeasca cu Citu, dar le-a spus ca pentru probleme guvernamentale sa vina la guvern, deci el nu era prim ministru acolo, era canidat la preşedintia PNL si atat.

In 2015 guvernul a plecat pentru ca nu au gasit locuri pentru 60 de arsi grav. Intre timp au fost la guvernare Orban, Citu, Voiculescu, iar azi aflam ca pentru 2 arsi a intervenit premierul Citu. Nu zic, e greu pentru orice tara sa gaseasca loc pentru 60 de mari arsi, dar pentru 2…

Mihai Tudose: „Nu ştiu de ce boală suferă domnul Cîţu, dar sper să se facă bine, că altfel ne ducem cu toţii unde nu e durere, nici întristare”

Doamna ministru al Sănătăţii spunea ca sunt prioritati si ca ea nu baga pe nimeni in fata, acum daca a sunat-o premierul baga. Plus ca azi a venit comunicat de la Petromidia care anunta ca cei doi vor fi transferati pe cheltuiala companiei, deci nu cumva domnul Citu minte?

Eu nu stiu de ce boala sufera domnul Citu, dar sper sa se faca bine, pentru ca in halul in care conduce tara, cred ca ne ducem cu toti unde nu e nici durere, nici întristare, nici suspin.

Legea obliga guvernul ca atunci cand gradul de indatorare depaseste 50% sa vina in fata Parlamentului si sa explice pe ce s-au cheltuit banii, dar evident ca nici pe asta nu o respecta..

Cu ciornele lor ne-am facut de ras cu acest PNRR, care oricum nu este scris in România.”, a spus Mihai Tudose, în exclusivitate, la România TV.

Citeşte şi: Ludovic Orban, atac devastator la partenerii din USR-PLUS. „Nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nici făcând crucea. Parcă nici nu s-au născut aici”