EXCLUSIV Mihai Tudose, după scandalul de la CFR Călători: „Nu-i interesează, ştiu că au susţinere de la partid, nu-i clinteşte nimeni. Ali Baba şi cei 40 de hoţi. Cîţu e Ali Baba, că el îi ţine în jurul lui”

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a intervenit telefonic, joi, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru a comenta scandalul iscat după ce un tren de călători a rămas blocat în câmp, la 30 de km de Bucureşti, mai mult de 9 ore şi nu a fost luată nicio măsură.

29 iul. 2021, 21:51
EXCLUSIV Mihai Tudose, după scandalul de la CFR Călători: „Nu-i interesează, ştiu că au susţinere de la partid, nu-i clinteşte nimeni. Ali Baba şi cei 40 de hoţi. Cîţu e Ali Baba, că el îi ţine în jurul lui”

Mihai Tudose s-a arătat revoltat, în intervenţia telefonică din emisiunea Punctul Culminant, de nepăsarea directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, care a spus că nu are ce face şi că cei 30 de copii aflaţi în tren, care se întorceau din tabără, vor primi apă atunci când vor ajunge în Gara de Nord din Bucureşti. Ceea ce s-a dovedit că a durat mai bine de 9 ore, deşi trenul se afla la 30 de km de Bucureşti.

„Pai, de banii astia sa gaseasca solutii ministrul, primul ministru, si daca nici astia, poate poporul roman. Sa gasim niste jumatati de cozi de lopata si sa ne strangem sa le aratam.

Acccidente exista, ca asta e definitia accidentului, dar mai departe, ce fac autoritatile, e responsabilitatea lor.

Mi s-a intamplat si mie in februarie 2017  sa prind un tren blocat intr-un defileu. Eu nu am dormit, nici ministrul Cuc, stiam exact cati pasageri erau, in doua ore a fost eliberata sina si au plecat.

La 30 de km de Bucuresti, nesimtitul ala, ca nu ma feresc de cuvinte, trebuia sa ia el, din banii lui, 1000 de sticle de apa si sa mearga cu un camion. Daca le-a luat 10 ore sa mute un pom de pe sina, ala nu trebuia sa apuce dimineata in functie.

Citeste si Marcel Ciolacu, reproșuri pe bandă rulantă pentru Cîțu: „Un premier total decuplat de realitate. Guvern de incompetenți, ați eșuat catastrofal”

Daca nu a fost dat afara, inseamna ca sunt partasi, ca are nevoie si Citu de el.

Am mai aflat azi ca au mai fost trenuri cu intarzieri d-astea de peste 9 ore si intrebau in gara ce se intampla si primeau raspunsul „nu stim, mai reveniti”. Efectiv ii doare in spate, nu ii intereseaza, sunt smecheri, stiu ca au sustinere de la partid, orice se intampla nu sunt clintiti de acolo.

Mihai Tudose: „Dacă mureau toţi oamenii ăia din tren, directorul CFR spunea ”

Daca mureau toti din tren, zicea „si ce sa fac eu, sa-i invii?”. Ca nu a dormit. Dar copiii aia si parintii au dormit? Vorbim de plan de tara si ei nu sunt in stare sa taie un pom, nu sunt in stare nici pe dracu sa-i ia.

Pe mana astora e tara. Mi-a placut cum a zis Citu ca, daca era la guvern omul ala, era dat afara. Dar pe fata care transformase guvernul in filiala de partid cat i-a luat sa o dea afara? Nici nu a dat-o, ca si-a dat ea demisia.

Ali Baba si cei 40 de hoti, Citu e Ali Baba, ca el ii tine.

Directorul ala ce decizii a luat?, ca zicea ca nu a dormit, a luat decizii. A trmis o locomotiva si gata. Macar suna la 112, trimiteau aia pe cineva.”, a spus Mihai Tudose în emisiunea Punctul Culminant.

Fostul premier a comentat şi informaţia conform căreia Comisia Europeană ar fi semnalat guvernului României o diferenţe de buget, pe un singur proiect din PNRR, de 142 de milioane de euro.

„Pai diferenta de 142 de milioane de euro, despre care ei au spus ca mintim noi. Asta face sa paleasca cifrele alea mai mici care sunt prin alte puncte. Oamenii aia nu inteleg de ce trebuie sa facem consultanta, daca avem oameni platiti pentru asta. 142 de milioane sunt doar la un proiect. Dupa aia, la cloudul guvernamental au luat ca model serverul Google. Le-au zis oamenii aia ca Google e o planeta, noi suntem doar o tara.

Dupa aia, la alt proiect, au luat exemplu Australia. Le-au spus oamenii aia ca trebuie un model european, sa termine cu manglele astea. Eu cred ca oamenii aia nici n-o sa mai riposteze cu amanunte, o sa zica direct „niet”, nu o sa mai aiba dialog cu noi, ca se simt jigniti de tentative d-astea grobiene. Cand vii din start cu diferenta de 142 de milioane de euro, o sa ne zica sa ne luam de altceva si sa-i lasam.”, a declarat Mihai Tudose la România TV.

Citeşte şi: Cătălin Drulă: „Astăzi am semnat contractul pentru construcţia unui terminal nou de Plecări Externe la Aeroportul Timişoara şi s-a deschis noul terminal de Sosiri Externe”


loading...