EXCLUSIV. Momente „X Files” cu telefonul lui George Simion. Demonstraţia VIDEO făcută de Victor Ciutacu

George Simion a avut probleme cu telefonul în ziua protestului de la Parlament şi Guvern împotriva certificatului Covid.

22 dec. 2021, 11:19
EXCLUSIV. Momente „X Files” cu telefonul lui George Simion. Demonstraţia VIDEO făcută de Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a avut dificultăţi în a-l contacta pe George Simion pentru a-l invita la emisiunea Punctul Culminant de la România TV. De altfel, liderul AUR s-a plâns toată ziua că nu prea şi-a putut utiliza smartphone-ul primit de la Camera Deputaţilor, deşi este vorba de unul de ultimă generaţie.

Victor Ciutacu a prezentat totul în direct. „Acesta este telefonul meu când incercam sa vorbesc în această seara cu domnul Simion. Urma să confirmăm prezenţa în studioul România Tv din această seară (n.r: marţi seară)”, a spus prezentatorul emisiunii Punctul Culminant, în timp ce pe fundal se auzea un sunet asemănător cu alertele lui Raed Arafat în zonele afectate de focare Covid sau acolo unde urşii dau năvală la tomberoane în zonele montane.

„Astazi, în timpul zilei, de doua ori mi s-au blocat ambele telefoane. Aşa am paţit cu toată lumea”, a spus şi George Simion. „Să se fi stricat microfonul? Dar aseara când am venit in emisiune la dumnevoastra functiona…”, a mai spus copreşedintele AUR.

La întrebarea brută „Daca va umflă?”, George Simion a răspuns curajos: „Dar eu n-am vile în Brazilia, contracte cu statul, e greu. O să facă un erou din mine, asta credeţi că-şi doresc? Tocmai am fost înştiinţat ca am primit o amenda de 10.000 de lei. Dar eu vreau sa multumesc Jandarmeriei si jandamrilor, deja suntem la Din dragoste. Au avut grija sa nu apara violente”.

Victor Ciutacu, atac dur la adresa USR după protestul de la Parlament: Își continuă căderea accelerată spre irelevanță pe scena politică!
George Simion: ”Florin Cîțu m-a făcut anarhist și eu l-am făcut autist, dar nu ne-am înjurat”

Co-președinții AUR, George Simion și Claudiu Târziu, au precizat că prin protestul organizat, marți, la Parlament au reuşit blocarea certificatului COVID „ 1-0 pentru români. Certificatul verde, blocat”. După protestul violent de la Parlament, organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), co-președinții George Simion și Claudiu Târziu au transmis că le mulțumesc participanților.

Victor Ciutacu: „Politic vorbind, George Simion se mișcă beton. Să nu scape însă hăţurile”
Ei își exprimă, totodată, speranța că politicienii au înțeles semnalul transmis în legătură cu introducerea certificatului verde la locul de muncă.

Simion a mai spus că dacă Guvernul își va asuma certificatul verde, atunci vor fi ”revolte sociale”: ”Azi le-am împiedicat, dar nu mai garantez că o să se mai întâmple asta”, a mai spus Simion.


loading...
Partenerii noștri