EXCLUSIV Piedone se uită în farfuria contracandidaţilor: „Eu cred că domnul Cîrstoiu n-a mai mâncat un mic… doar de poză, a înghițit așa”

În exclusivitate la România TV, Cristian Popescu Piedone a explicat care este protocolul semnat cu Partida Romilor, dar nu a uitat să trimită săgeţi ironice către adeversari

01 apr. 2024, 21:44
EXCLUSIV Piedone se uită în farfuria contracandidaţilor: „Eu cred că domnul Cîrstoiu n-a mai mâncat un mic… doar de poză, a înghițit așa”

Campania pentru Primăria Capitalei a intrat în linie dreaptă. Cristian Popescu Piedone a profitat de vremea bună și a ajuns în mijlocul unei piețe aglomerate, unde a strâns semnături de la bucureșteni. Mai mult, acesta a fost surprins și când oferea o sumă de bani unui călugăr. Candidatul Coaliției, Cătălin Cîrstoiu, dar și Nicușor Dan și-au făcut și ei promovare electorală în ultimele zile . Actualul primar al Capitalei a mers la un târg pentru adopții de animale.
Alți doi candidați, Cătălin Cîrstoiu și Sebastian Burduja, s-au fotografiat lângă farfuria plină cu mici. „Nu am cota la pariuri, dar am cotă la cetățeni”, a spus Cătălin Cîrstoiu.

Campanie electorală cu gogoși, lăutarii și funii de usturoi. Piedone strânge voturi cu icoana în piață. Cîrstoiu, întâlniri cu susținătorii în piață și în parc
„Sub nicio formă astazi am facut o noua alianță. Azi, presedintele Partidei romilor, Nicu Păun, și-a arătat susținerea și s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal pentru a susține. Partida Rromilor este o fundație, ca și partidul UDMR. N-are nicio problemă, rămâne în continuare președintele Partidei rromilor și îl susține pe Cristian Popescu și rămâne fiind locuitor al Sectorului 5 îl susține pe Vlad Popescu Piedone. Nicu Păun a venit cu ceea ce lipsea, oameni în secții de vot. Partida rromilor au oameni în secții de vot. Cu Partida rromilor mi-am asigurat că e cineva acolo care va fi atent si vom avea grija să punem oameni competenți în secțiile de vot ca să nu se întâmple să se mai greșească la numărroare sau să se pună vreo ștampilă aiurea să anulăm niște voturi”, a spus Piedone în exclsusivitate la Punctul Culminat.

Piedone: „Își lasă pantofii de lux și coboară în bașcheți, dar nu sunt din decorul ăsta”

Întrebat despre atacurile din parte contracandidaţilor, Piedone a declarat în direct la România TV: „Mă consider ușor fericit, nu e o jignire pentru mine. Ei jignesc acel electorat pe care ei nu l-au băgat în seamă. Cei mulți care coboară doar în timpul campaniei electorale. Își lasă pantofii de lux și coboară în bașcheți, dar nu sunt din decorul ăsta. Eu cred că domnul Cîrstoiu n-a mai mâncat un mic… doar de poză, a înghițit așa. Și pe capota mașinii. Eu de acolo provin, sunt din flimul ăla. Alții nu sunt din filme. Din păcate pentru ei a venit vremea în care vor da socoteală celor mulți și asta se va vedea pe 9 iunie. Să mă jignească, să mă facă în toate felurile, îi rog chiar, pentru că spuneam eu, nu vreau să dau un citat din timpul lui Ceaușescu, dai în mine, dai în fabrici și uzine”, a mai spus Piedone.

„Am fost ieri în târg, în Vitan-Bârzești, au fost 40.000 de oameni. Eu am intrat în filmul lor, sunt oameni la fel ca și mine. Bașceții de la Șumudică i-am pus în picioare și îi dau jos și îi pun ca breloc la la cheia Primăriei Generale”

Este faza pe semnături, la faza pe semnături luăm semnături să ne putem asigura candidaturile. După faza cu semnături, într-o campanie extrem de serioasă, odată cu 5 aprilie, vineri, la Sala Palatului vom lansa programul, îi veți cunpaște pe specialiștii primarului general și ne apucăm de lucruri serioase. Să nu credeți că Piedone stă doar la măsuță. Dacă stăteam doar la măsuță roz sau cum a fost ea, că așa s-a nimerit, Sectorul 4 și Sectorul 5 nu arătau cum arată. Piedone face! Că face de toate, că se duce cu măsuța, important e că și-a lăsat amprenta. Nu o spun eu, o vedeți acolo. În patru mandate de primar, amprentele se văd. Sunt realizări, nu sunt promisiuni”, mai spune Piedone la România TV.

Citește și: Cîrstoiu: Piedone cred că e singurul primar care nu mi-a răspuns niciodată la telefon. Probabil că plimba roaba. Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone. Nicuşor Dan e inteligent, dar un primar de nota 4

„Astăzi am inaugurat o grădiniță pe care am consolidat-o într-un termen record de 8 luni de zile. Repet, consolidare, totul făcut de la zero. Într-o săptămână, lunea viitoare vin cei 300 de copii înapoi, în acea grădiniță, o grădință care aștepta de peste patru ani de zile să intre în reabilitare, în consolidare. A fost uitată, au fost blocaje între societăți. Odată venit din vacanță am deblocat totul și în 8 luni de zile am inaugurat-o”, a mai spus Piedone.

Managerul Spitalului Universitar Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei, a vorbit în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, despre contracandidaţii săi. Despre Nicuşor Dan, Cîrstoiu spune că e un om inteligent, dar „un primar de nota 4”. În privinţa lui Cristian Popescu Piedone, medicul spune că acesta e singurul primar care nu i-a răspuns niciodată la telefon. „Sunt mult mai şarmant decât domnul Piedone”, mai spune candidatul PSD-PNL.