EXCLUSIV Primele imagini de la petrecerea de cununie a lui George Simion. Liderul AUR şi soţia lui, Ilinca, au cântat împreună cu lăutarii

Primele imagini de la petrecerea de cununie a lui George Simion. De astăzi, George Simion nu mai e burlac. A spus DA in fața ofițerului de stare civilă, iar peste doar câteva ore va face același lucru și în fața preotului. Peste zece mii de nuntași vor fi martori la nunta anului.

26 aug. 2022, 22:00

Primele imagini de la petrecerea de cununie a lui George Simion. Liderul AUR, George Simion și aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu au spus „Da”! Primarul localității Măciuca a fost cel care a oficiat momentul care a avut loc în aer liber, pe platoul resortului de lux unde cazați mirii. Tot acolo va avea loc și cununia religioasă. Biserica Ortodoxă i-a dat derogare lui George Simion să-și pună pirostriile în aer liber. Arhiepiscopul Teodosie va oficia căsătoria liderului AUR.

Citeşte şi: George Simion face marele anunţ înainte de nuntă: „Îmi doresc şase copii, dar acum negociez”

Primele imagini de la petrecerea de cununie a lui George Simion

După ce a fost oficiată cununia civilă, George Simion, împreună cu soţia lui, Ilinca, familiile lor şi invitaţi care au fost alături de miri, vineri, s-au restras la restaurantului resortului unde va avea loc nunta şi sărbătoresc cu muzică şi voie bună.

Potrivit imaginilor, liderul AUR şi soţia lui sunt în culmea fericirii şi cântă împreună cu lăutarii, spre bucuria celor prezenţi. La un moment dat, voia bună s-a transformat în dans. Mirii au invitat apropiaţii la dans, formând o horă de toată frumuseţea.

La petrecerea lui George Simion participă și vedete din televiziune: Victor Ciutacu, Dan Diaconescu sau Robert Turcescu petrec alături de George Simion și soția acestuia. Aceasta este doar prima petrecere, asta pentru că mâine va fi cununia religioasă, iar ulterior vor urma trei zile și trei nopți de chefuit.

George Simion anunţă plimbări cu balonul cu aer cald, la nunta sa

Politicianul a precizat că nuntaşii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald. Accesul oamenilor la nunta acestuia se va face pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival, brăţările fiind inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”. Aproximativ Circa 10.000 de nuntaşi vor participa sâmbătă la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru căsătoria lui George Simion.

Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, pe lângă artişti celebri din toate colţurile ţării – Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu şi alţii, la eveniment va fi şi muzică folk şi rock, cum ar fi trupa Pheonix, Adrian Naidin şi a Maria Gheorghiu.

Copiii vor avea activităţi dedicate, cu teatru de păpuşi, ateliere de călărie, de desen şi grafitti, sculptură. De asemenea, un balon de aer cald şi o demonstraţie ecvestră precum şi daci şi romani vor întregi activităţile.