EXCLUSIV Simona Pelin, românca de succes care locuieşte în America, face dezvăluiri EXPLOZIVE: „Am fost vecină cu Trump. Pe Ivana Trump am cunoscut-o prin unul dintre clienţii mei importanţi”

Simona Pelin face parte din românii cu care ţara noastră se mândreşte peste hotare. Aceasta locuieşte în America, acolo unde are o carieră de succes. Românca a venit la România Tv şi a făcut dezvăluri explozive.

27 iul. 2022, 23:03

Simona Pelin, românca de succes care locuieşte în America, face dezvăluiri EXPLOZIVE la România Tv. Aceasta a spus cum este resimtă criza generată de războiul din Rusia şi Ucraina de americani.

Simona Pelin, românca de succes care locuieşte în America: „Am fost vecină cu Trump”

Citeşte şi Guvernul pregăteşte facilităţi pentru românii care se întorc din diaspora

Românca a dezvăluit la România tv că situaţia este complicată din punct de vedere economic şi în SUA, din cauza războiului din Ucraina.

„Criza este resimtita si la noi pe toate planurile, de la plan economic pana la viata de zi cu zi. Asta ne-a dat si un semn de desteptarea, sa fim cat mai pregatiti pentru situaţii neasteptate. Societatea este foarte impartita. Eu sunt o persoana independente. Nu am afinitati politice. Am fost vecina cu Trump, fiind vecini, ne-am tot întalnit. Pe fosta sotie, Ivana Trump, am cunoscut-o prin unul dintre clientii mei foarte importanti, un designer foarte renumit în America. Era designerul ei favorit şi ne-am întâlnit de foarte multe ori în magazinele dansului şi bineînteles frecventa un restaurant care era al unui roman”, a dezvăluit Simona la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Simona a ajuns în America pe data de 4 iulie 1992, chiar de Ziua Independenței. Aceasta mărturisea într-un interviu pentru Forbes că i-a fost foarte greu la început, pentru că nu vorbea deloc limba engleză. A lucrat ca vânzătoare de haine, vânzătoare de globulețe pentru pomul de Crăciun, vânzătoare de covoare.

Şi-a început cariera cu una dintre cele mai mari companii de investiții și asigurări din America – MetLife – în 1994. În 2004 a decis să-şi înfiinţeze propria companie.

„Am înființat în 2004 compania care se numește Pelin Financial Services și care activează și în ziua de astăzi. De când am deschis compania și până în prezent, business-ul meu a luat o turnură foarte favorabilă, în sensul că am o clientelă foarte selectă, din domeniul muzicii, din domeniul sporturilor, foarte multe companii și oameni de afaceri, iar concomitent am început să investesc în imobiliare.

Prin investițiile în imobiliare am decis să îmi deschid o a doua companie, de care mă ocup și în prezent și care are ca obiect renovarea spațiilor imobiliare și chiar construirea lor de la zero. În acest domeniu mi-au fost de ajutor niște companii românești, care s-au dovedit a fi niște constructori foarte creativi, în special în construcțiile din lemn. Așadar, în prezent am două companii care funcționează concomitent – compania de asigurări și investiții și compania de imobiliare”, a declarat Simona într-un interviu pentru Forbes.

Citeşte şi Ministerul Muncii promite românilor din diaspora „salarii ca afară”. Se acordă prime colosale la revenirea în ţară