EXCLUSIV Sorin Grindeanu îi cere demisia lui Florin Cîţu: Ar trebui să se uite în oglindă şi să vada dacă merită acel loc

Sorin Grindeanu spune că demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii vine prea târziu şi îi cere demisia de onoare premierului Florin Cîţu.

14 apr. 2021, 12:48
EXCLUSIV Sorin Grindeanu îi cere demisia lui Florin Cîţu: Ar trebui să se uite în oglindă şi să vada dacă merită acel loc

Sorin Grindeanu a declarat la România Tv că decizia premierului de a-l revoca pe Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii vine mult prea târziu, după ce românii au trecut prin multe tragedii.

Mai mult, liderul PSD îi cere demisia premierului Cîţu.

Sorin Grindeanu: Domnul Cîţu ar trebui să se uite in oglindă şi sa vada dacă merită acel loc

Citeşte şi OFICIAL: Vlad Voiculescu DEMIS de premierul Florin Cîţu. Dan Barna va fi ministru interimar al Sănătăţii

„Aceasta decizie de a-l revoca pe Voiculescu vine prea târziu. Noi am depus în urmă cu o lună jumate prima moţiunea împotriva lui Voiculescu. După acea motiune au urmat tot felul de evenimente despre care noi am atras atentia că se vor întâmpla. Toate aceste lucruri s-au intâmplat pe spatele românilor.

Cred ca ar fi bine să se gandească de două ori cei de la USR dacă mai vin cu propuneri de tip Voiuculescu, acesti rezişti care au apărut din spuma mării.

Vom depune motiune de cenzură, astfel încât să daramam acest Guvern. Domnul Cîţu ar trebui să se uite in oglindă şi sa vada daca merită acel loc şi să faca un gest de onoare şi sa plece”, a declarat Grindeanu la România Tv.

Marcel Ciolacu: Revocarea Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu

Citeşte şi USR-PLUS cere capul lui Cîţu după demiterea lui Vlad Voiculescu: Nu vedem nicio soluție în care Cîțu ar putea să continue ca premier în coaliție. SURSE

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!
Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a scris liderul PSD pe pagina de Facebook.