EXCLUSIV. Sorin Ovidiu Vântu, operaţie de amputare a unui picior. Care este starea de sănătate a omului de afaceri

Sorin Ovidiu Vântu a suferit o operaţie de amputare a unui picior, din cauza unei infecţii pe care a luat-o în închisoare şi s-a agravat. Sorin Roşca Stănescu a dezvăluit că omul de afaceri se află în străinătate şi că a trecut prin momente dificile, fiind şi în comă, însă acum se află în afara oricărui pericol.

18 feb. 2021, 08:25
EXCLUSIV. Sorin Ovidiu Vântu, operaţie de amputare a unui picior. Care este starea de sănătate a omului de afaceri
Sorin Ovidiu Vântu a suferit o operaţie de amputare a unui picior

Sorin Ovidiu Vântu, operaţie de amputare. Afaceristul anunţa la începutul lunii februarie că are grave probleme de sănătate, trebuie să se opereze în străinătate și lăuda spitalele din Turcia.

Am văzut niște spitale aici în Turcia: o minunăție. Din păcate fac un fel de turism medical”, dezvăluia pe pagina sa de Facebook, iar de atunci nu a mai postat  nimic.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vântu critică dur campania de vaccinare din România: „Ce tâmpenie să fie vaccinați întâi bătrânii, nu tinerii. E o mare greșeală!”

Sorin Ovidiu Vântu, operaţie de amputare

Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operație de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condițiile în care cei de acolo, de la Administrația Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata.

A trecut și printr-o situație mai gravă, s-a aflat și în comă, infecția s-a propagat în întreg organismul. Acum știu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…) Acum se pare că este în afara oricărui pericol.

Am vorbit aproape zilnic cu el. Așteptăm să se întoarcă în țară. Deci veștile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui și mai puțin preocupat de proiectul său cu școala de business”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Sorin Ovidiu Vântu suferă de mai multe afecţiuni

Sorin Ovidiu Vântu

suferă de diabet zaharat care avansează pe zi ce trece. Mai multe surse spuneau că „tăticul FNI” trebuie supus unei intervenții chirurgicale în care să îi amputeze patru degete de la un picior.

Acesta postase de curând un filmuleţ în care vorbeşte despre oportunități de criză și despre Clubul de afaceri SOV. Omul de afaceri apare total schimbat, mult mai slab, cu părul total alb, însă cu aceeaşi vervă.

Totodată, acesta are două stenturi la inimă și a făcut un infarct și un preinfarct. Mai mult decât atît a suferit și de tuberculoză, boală care i-a slăbit rău plămânii.