EXCLUSIV| Trei zodii care sunt pe cale să își umple conturile cu câștiguri fabuloase în martie! Astroloaga Cătălina Gulan: „Norocul le zâmbește fără oprire”

Astroloaga Cătălina Gulan a vorbit în exclusivitate pentru RomâniaTV.net despre care sunt cele trei zodii care au șansa ca în luna martie să câștige venituri semnificative și să își schimbe viață.

08 mart. 2024, 13:44
EXCLUSIV| Trei zodii care sunt pe cale să își umple conturile cu câștiguri fabuloase în martie! Astroloaga Cătălina Gulan: „Norocul le zâmbește fără oprire”
EXCLUSIV| Trei zodii care sunt pe cale să își umple conturile în martie cu câștiguri fabuloase! Astroloaga Cătălina Gulan: „Norocul le zâmbește fără oprire”

În fiecare lună, alinierea planetelor poate aduce schimbări uriașe în viața fiecăruia dintre noi. Luna martie nu face nici ea excepție, iar pentru trei zodii, această lună aduce oportunități care pot transforma visurile în realitate și pot aduce bogăție peste noapte.

Citește și: CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: vineri 8 martie 2024. Mesajul și rugăciunea zilei: „Universul toarnă abundență peste tine”

Astroloaga Cătălina Gulan a vorbit în exclusivitate pentru RomâniaTV.net despre ce este special în acestă perioadă, dar și despre cele trei zodii care sunt binecuvântate cu noroc.

„Traversăm sezonul Peștilor, ne pregătim pentru și pentru o Lună Nouă în Pești și să nu uităm de Mercur în Berbec, care până în aprilie NU este retrograd. Avem și Uranus în Taur, care va rămâne acolo mult și bine. Cu alte cuvinte energiile astrale sunt puternice și vor avea impact major în viața tuturor nativilor. Aceasta e o perioadă în care este foarte important să ne echilibrăm pe cât de mult putem. Energia Peștilor aduce sensibilitate, creativitate și empatie, dar poate veni la pachet și cu un dezechilibru emoțional. Mercur în Berbec, la fel, este o sabie cu două tăișuri. De noi depinde dacă potențăm această energie puternică care vine spre noi sau dacă ne lăsăm copleșiți de ea. Totuși, în acest context, hai să spunem agitat, există trei zodii care vor reuși să strălucească și cărora norocul le zâmbește fără oprire. Cel puțin în ceea ce privește planul financiar și profesional, putem afirma că vor da un tun. Este vorba despre Lei, Fecioare și Săgetători”, a spus Cătălina Gulan în exclusivitate pentru RomâniaTV.net.

Leu 

„Leii sunt deja faimoși pentru carisma lor puternică și determinarea de a-și atinge obiectivele. În luna martie, astrele au pregătit pentru ei suprize de proporții la capitolul afaceri și asta pentru că și-au făcut bine treaba până acum, au fost creativi, iar „Roata Norocului” se întoarce în favoarea lor. Un proiect cu care și-au bătut capul ceva timp primește recunoaștere și poate aduce câștiguri substanțiale. Datorită abilităților lor de lider și dorinței lor de a ieși în față, Leii pot să se îmbogățească peste noapte, iar acest lucru nu ar trebui să ne surprindă!

Fecioară 

Nativi acestei zodii sunt cunoscuți pentru atenția lor la detalii și pentru abilitatea de a analiza situațiile în profunzime. Gândurile interminabile prin care au trecut în ultima perioadă au adus și multă oboseală și frustrare în peisaj, însă au adus și soluția salvatoare pentru toate problemele lor. În cazul Fecioarelor, norocul îmbinat cu munca lor, va aduce ceva măreț în perioada imediat următoare.

Săgetător 

Aventurierii zodiacului sunt gata să se arunce într-o mare de necunoscut, așa cum fac mereu, de altfel, iar norocul este de partea lor în totalitate. Săgetătorii ar trebui să fie deschiși la schimbare și să profite la maximum de orice oportunitate care le apare în cale, pentru că Universul a pregătit pentru ei ceva măreț și ar fi păcat să rateze acest tren. Din punct de vedere financiar viața lor se va schimba radical, iar conturile lor bancare vor arăta exact așa cum au visat”, a mai explicat Cătălina Gulan.

Citește și: Mercur se mută în impulsivul Berbec din 9 martie 2024. Care sunt cele șase zodii care au noroc cu carul înainte de retrogradare